to have or not to have märkeskläder

Och förresten! Igår när vi kom hit så åkte vi till Limhamn för att äta. Och på vägen hem till hotellet såg jag världen sötaste klänning i ett skyltfönster! Jag tjatade om den hela kvällen. Den gammelrosa i skyltfönstret i Limhamn.
Så idag var vi i Limhamn och då var jag&mamma såklart tvungna att gå in och kolla in den!
Det visade sig vara en Odd Molly-klänning och för att få bosätta den här uppsättningen i sin garderob får man hosta upp 3000 kr. Inte kul!
Jag tycker att det är lite synd att märkeskläder är så fruktansvärt dyra. Speciellt när de är såhär one-of-a-kind som Odd Mollys kläder är.
Så det var lite sorgligt. Men jag köpte ju i alla fall lite andra kläder. Nästa månad ska jag shoppa, efter nästa månadspeng. :)

i saw her standing there

Hej! Började dagen med Scandicfrukost, gott as always. Sedan far vi iväg till Limhamn och shoppade lite. Lindex framförallt! Jag hittade en klänning tills imorgon, och strumpbyxor. Även en kofta :)
Tyvärr hittade jag inte någon bild på just den klänningen på Lindex hemsida. Men den är fin. Och strumpbyxorna är spets, fint ska det va!
Sedan åkte vi till ett köpcentrum. Där hittade vi faktiskt Veronica badshorts som hon har letat efter. Och vi gick i lite andra mysiga affärer.
Och så hämtade vi Sara. Så åkte vi och hämtade nycklarna till hennes nya lägenhet. Så åkte vi och tittade på den. Sedan åkte vi till Triangeln och åt. Sedan hittade vi en himla mysig dansk affär egentligen. De hade de mesta småsakerna. Bland annat massvis av akrylgrejer. Fast jag gillar akvarell mer, ska nog önska mig akvarellfärger och akvarellblock i födelsedagspresent. Fast det är ju ett tag kvar innan jag fyller. :)

Så åkte vi tillbaka till hotellet och nu har jag precis badat! Man får passa på när det finns ett badkar. Så är det bara kvällsmys kvar. Vilket betyder dator för min del. Dator och Harry Potter. Och goda klubbor som jag köpte i den danska affären. Fast just nu står tv:n i min del av rummet så ska nog passa på och se lite på den.

Imorgon blir det begravning och sen åker vi hem. Mamma verkar sugen på en kräftskiva på lördag. Hör alla det? ;)
Nilla, se till att få med Jesper. Vi kan ju jogga därute vettja! Synd att inte getterna var kvar, då hade vi kunnat jaga dem.

Vi ses!

på resande fot

Hej! Här sitter jag i en bil på väg söderut. På nya äventyr! Jag måste säga att den här datorn var ett bra köp, inte förr har jag varit uppkopplad på en utav de långa resorna ner mot Skåneland. Vi har precis ätit. Vi åker nog direkt till hotellet i Lund och gör oss tillrätta på Scandic. Jag älskar Scandichotell, speciellt frukosten! Åh, kan knappt vänta!

14.52; En brun husvagn framför oss. Enfiligt, kan inte köra om...
14.53; Tvåfiligt, vi körde om :)

Här kommer lite bilder!
Glad popare med håkan-hatt och ofixad frisyr <3


Landskapet som svischar förbi längs E4:an.


E4:an, Småland, Sweden!


Jag skriver nog ikväll. Då ska ni få se vårat fina hotellrum. Hoppas det finns badkar! Hörs när vi hörs! :D

långhårig

Hej och hå, jag är hungrig men får vänta ett tag till för far är och klipper sig. Han är mer fåfäng än jag och mor och han fick nog med sitt långa hår (?). Ska vi snacka långt hår, ska vi snacka mitt hår!
Nej men jag klippte det i maj någongång, tror jag. Vetifan när det var. Men jag får se om jag hittar det i bloggens arkiv.
Förresten är det många som pratar om att jag fått så långt hår. Men det beror nog på att jag slutade platta det i början av maj och lät det vara lockigt. Och så började jag platta det igen. Och jag blev själv förvånad. Men glad, långt hår verkar ju vara snyggt. Haha. Men ibland önskar jag att jag var kille så att jag bara kunde snagga av det. Det vore väldigt skönt :)
Men man får väl vara glad ändå! Klart jag är glad. Jag är sjukt glad, japp. Vi ses! Nu måste jag leta upp någon mat.

Plattat vs. oplattat. (Håret går ner till handen, ljuset blekte bort det)

come to me on friday or saturday or sunday. but i can't wait 'til monday.

Hejhej! Idag har jag träffat många trevliga människor! Det var dags att planera inför Oscars land som blir min, och många andras, bosättning i hela tre dagar nästa vecka. Vi är ett stort gäng som åker ut; Malin, Malin, Oscar, Filip, Amanda, Evelina, Frida, Vickan & jag! Stort gäng = mycket mat! Så vi skrev en inköpslista. Mycket av allt. Omkring 6-8 liter mjölk, hör och häpna :) Och jag dricker inte ens mjölk! Men det är mina vänner som gillar O'boy. Blä!

Så nu har vi planerat alla måltider osv. Det kommer bli skitkul! Jag ska nog ta med mig mitt spel; "Med andra ord". Can't wait to höra Filip förklara saker med andra ord <3

Sen tränade jag. Minst sagt! Det var sjukt jobbigt! Halvtimme spinning och halvtimme cirkelträning. Gjort rygglyft på en core-boll någon gång? Men det ger resultat, som ledaren sa.
Imorgon blir det Ki-box och på onsdag far jag till Malmö! Så kommer jag hem på fredag. Ska ner till gammelmormors begravning. Och så ska jag även träffa massor med släktingar. Bland annat min kära syster som jag träffar endast ett par få gånger om året. Sen kommer jag hem till allvaret igen. Det blir antagligen hårdträning med Nilla de sista dagarna av hennes semester? Eller om vi går och ser Sommaren med Göran? Det gör vi väl?!

Vi ses!
D.R.

bilder, bitches!

Tessan i MAMMAS bil! Snygga bilar i bakgrunden. Klimathotet är bara en trend!


Jag tycker ändå att Theres ska ha en stor hund...


I brist på annat...


Yeah...


Axel


Axel


Axel kände sig bekväm!


Sen har jag ungefär 55 bilder på Havanna i soffan. Jag laddar inte upp alla dem.


Jag kan inte kommentera Brüno än, jag har inte riktigt smält det än. Ha det gott, igelkott!
Blir nattbad imorgon förresten, följ med. Vi ses! :)


I won't let the sun go down on me

Hej! Varit på landet på förmiddagen/eftermiddagen. Det var soligt och varmt för min fördel eftersom mina ben fortfarande är farligt bleka såhär långt in på sommaren. Skolan börjar om lite drygt tre veckor nu! Helt galet!
Nu har jag duschat, ska snart äta och ta bussen in till stan och se Brüno med Nilla&Therese :D

Det kommer bilder från landet ikväll, och förhoppningsvis ett bra betyg från Brüno. Jag har faktiskt ingen aning om vad den kommer att handla om. Jag vet bara att han spelar bög. Spännande!

8,57 km/h

HEJ ALLA! Hör och häpna, idag har jag joggat 5 km! Nonstop! Helt galet :D
Sen kom jag hem och då väntade dammsugning, disk och matlagning. Och det var tillräckligt mycket disk för mig att ge upp. Jag trodde att jag magen skulle vända sig ut och in genom navelen och skrika mina öron tills mina öron blödde. Så jag tog en skorpa och gick till Ica. Och tacos är ju fruktansvärt gott!

Så nu väntar jag bara på att 102 dalmatiner ska börja på fyran och så ska jag sitta med min fruktsallad (INGET GODIS, HEHEHEHEHEH!) och se den. Sedan blir det vila och sista Harry Potter-boken för allt i världen.

Men hej, kan vi inte ta en tur till landet imorgon, släkt och vänner?! Nilla! Kommentera om det! Ring! Och så bion imorgon. Vilken bra helg egentligen, jag känner mig ganska glad. Fortfarande hög på endorfiner, tror jag. 5 kilometer, helt galet...

I get my kicks above the waistline, sunshine.

Tjena! Hej och hå, vilken dag. (Och klockan är bara 15.17). Hunden vi passar fick ont i magen vid sex imorse så jag hasade mig upp och gick ut med honom. Och så ut med den andra hunden, för de kan inte gå tillsammans. När jag kom in och la mig i min sköna säng började den första hunden gnälla igen så jag gick upp igen (tänkte på hur det skulle vara att vara väldigt bajsnödig och inte kunna gå på toa). Sen blev det lugnt, då sov jag lite härs och tvärs. Fram och tillbaka alltså. I drömtransen var jag. Klockan elva fick jag ge mig upp för då var det plötsligt en emergency. Husby, jogging, NU!
Så jag drog mig väl upp, tog en liten frukost och gav mig av med Veronica and da kids. Men det var faktiskt skönt att jogga. 4 kilometer för hela bunten, BRA JOBBAT! Så kunde vi dessutom bestämma för hur vi ska göra med bion och Brüno. På söndag f0sh0.
Vilken tid förresten? (kollar sf:s hemsida, jämt inne där känns det som)
Okej då, fanns bara 18.45 och 21.30. Jajaja :D
Men någon får ta och reservera snart, så att vi får bra platser. Antar att de försvinner snabbt för den spelas bara i en salong. Inte som Harry Potter, hade ju två att välja mellan då ;) Vilken lyx...

Nej, men vi får se. Nu måste jag äta något. Vi ses när vi ses, byebye!
(vilket nästan helt ovärt blogginlägg, fast älskar rubriken. ) :)

hp and the hbp

Filmen knäckte igår, den var faktiskt väldigt bra :D Fast som vanligt när man läst boken (till vilken film som helst) så blir man lite besviken. De hade bara använt ungefär 20 % av boken, allting var så kort och tvärt. Och jag förstår om filmen kan vara lite luddig om man inte läst boken. Men filmen är ju såklart värd att se! (Som alla HP-filmer).

Ikväll har farsan hyrt Vi hade i allafall tur med vädret igen. Så den ska vi se. Och jag ska äta bananer och hålla mig borta från ostpopcornen.

Nej jag är dålig på att skriva, jag får ont i nacken av att ha datorn i knät! ;D
Gå och se Harry Potter och så nu, så kan vi snacka om den sen. Brüno med i allafall Nilla, vilka mer? Och när? Söndag?
Hejdå :D

D.R.

<3

Hurra, jag reserverade precis biljetter till Harry Potter imorgon kväll! Ojoj, vad jag är taggad! Det ska bli så roligt! Äntligen!
Stort tack till J. Larsson som går med mig, topnotch!
Åååååh, vad spännande!!! :D

boken harry potter och halvblodsprinsen

Jag läste ut Harry Potter och halvblodsprinsen inatt och jag tänkte mig en liten bokrecension såhär på eftermiddagskvisten!

Den var bra! Det är egentligen en barnbok och den har stort typsnitt och korta kapitel. Tyvärr blev den inte tillräckligt spännande förrän det var ungefär 200 sidor kvar. Ett plus är kompistvisterna som fick den här skolan att verka lite mer verklig. Det har känts som att Harry Potter och hans vänner är lite töntiga eftersom det inte sker något kärleksliv. Tills nu!
Jag kan knappt vänta tills jag börjar med nästa bok, jag måste veta vad som händer mellan Ron och Hermione. Och dessutom, vem är R.A.B. som lämnat ett meddelande i den förfalskade horrokruxen? Spännande!
Det är också kul att de lämnar lite tänkande till nästa bok, att de bara inte slutar tvärt. Nu måste jag ju läsa nästa bok!

Harry Potter och Halvblodsprinsen får 4 av 5 stjärnor!



Snart får vi veta vad filmen får för betyg av mig! Fortsätt läsa min blogg, I know you want to. Ha det bra! :)

Guiden till den perfekta fjortislooken, på Internet!

Bilder;


Steg 1;

Det första du måste se till är att du antingen tar bilderna med din webcam eller i en spegel.



Steg 2, variant 1;
Du tar bilden uppifrån (passar webcam framförallt)



Variant 2;
Du tar bilden rakt framifrån. (helst i spegel)



Steg 3, poser;
1. TänkarN^ (glöm inte munnen!) Du ska helst ta bilden när du bär en Svea-mössa.
 


2. "Ögonblicksbilden" Det ska se ut som om du absolut inte var beredd på att bli fotad. Glöm inte munnen!



3. "Bilden-som-ger-mig-långt-hår-bilden!" Ta bilden i profil. Titta mot kameran men håll huvudet högt. Dra bak håret så att det ser längre ut.


Självklarheter;
Se alltid till att vara sminkad! Du bör ha vita läppar, tjocka lager mascara, och blont hår. Gärna hemmablekt med en kort, mörk utväxt. Extensions i en annan nyans på håret är också ett plus! Kom ihåg att ha djup urringning, gärna ett långt linne över ett par svarta leggings. Vita converse eller några andra vanliga gympaskor. Mjukisbyxor går alltid bra, gärna lånade av någon annan med hål på valfritt läge.
Slit tipsen med hälsan. Lycka till!

Haha, bara idétorka på vad jag ska skriva om. Det här var roligt, tycker jag :)


professor bachlawney

Hallå där. Jag känner mig sliten. Jag har joggat tre dagar i rad nu. 4 km igår uppe i Petersburg och idag en x lång sträcka i Vrinnevispåren. Jag och far började på 2,5 terräng. Vi tänkte att det kunde räcka eftersom vi joggade 4 km dagen innan. Men vi förlorade de blå markeringarna, så vi fortsatte på gul. Vi trodde att det var 2,5:an, vanliga, vi kom in på. Men efter att ha joggat 2 km på det spåret och vid varje markering trott att det var 500 m till målet insåg vi att det här inte var 2,5:an.
Vi hade kommit in ungefär 2 km in på terrängspåret på 5,5 km. Då tyckte vi att vi kunde gå sista kilometern. Jag hade gått lite däremellan. Vi sammanfattade det till 40 minuter löpning, 45 på pappa.
MEN det värsta var att jag såg en orm! Och jag har nog inte insett hur rädd jag är för dem! Jag hoppade och skrek. Jag vet inte vad det var, men jag anar en väldigt liten huggorm. Snokar är väl helsvarta?
Rädd blev jag i alla fall.

Nu är det vilodagar framför mig! Imorgon ska jag följa med till Arkösund med mor, far, mormor och morfar. Vi ska se på teater, äta middag och lite sånt. Men på söndag! Då ni, kanske jag ska gå och se Harry Potter! Can't wait :)

Nu ska jag snart gå och hämta Havanna. Hon och jag ska ha en sleep-over. Hoppas hon somnar tidigt. Fast det betyder ju visserligen att hon vaknar tidigt. Senast hon var här var hon vaken till 10 och sov till 10 dagen efter. :)

Om jag var med i Harry Potter - världen skulle jag vilja vara professor i svartkonst och heta Sally Bachlawney. Professor Bachlawney. :)

jai guru deva om

Ord flyter ut som ändlöst regn i en pappersmugg. De hasar vilt när de flyger genom universum. Pooler av sorg, vågor av glädje driver genom mitt öppna sinne. Fyller och smeker mig.

Bilder av trasigt ljus som dansar framför mig som en miljon ögon. De kallar på mig om och om genom universum. Tankar slingrar sig som en rastlös vind inuti en brevlåda. De tumlar blint när de flyger genom universum.

Ljud av skratt, nyanser av liv, ringer genom mina öppna öron. Eggar och bjuder in mig. Gränslös, oändlig kärlek som skiner runt som mig som en miljon solar. Och kallar mig om och om igen genom universum.

Inget kommer förändra min värld.

Direkt översättning av Across the Universe - The Beatles

"vilbergens superbowl som har telefonnummer 011-12 38 70!"

Tjena! Gymmade idag när vi kom försent till spinningen :D
Gymmet var faktiskt roligt, jag har varit lite negativ mot maskiner. Men de kan väl funka, när man vet hur man gör. :D
Svettig blev jag i alla fall!

Jag vet inte vad jag skriva mer förutom att JA, NILLA! VI MÅSTE ÅKA TILL TUNISIEN!

Godnatt :)

Förresten! Rubriken; Jag kan en gammal radioreklam utantill. Den går såhär;
"Hej, det här är Wille Bowling igen! Nu kan du fira barnkalas på Vilbergens superbowl som har telefonnummer 011 - 12 38 70!"
Ring dit, boka ditt barnkalas och bjud mig. Peace!

billie jean's not my lover

Tjena hej hallå. Så, det är lördag va? Jag vet faktiskt inte, jag har ingen koll på veckodagarna längre. Jag blev förvirrad igår när det var Stand-up-saturday på Comedy Central. Det var ju fredag igår..
Men stand-upen var så otroligt rolig! Dane Cook är mannen. Han pratade om biobesök, om hur han är rädd för att få en jättedildo upp i röven när han går förbi alla på sin rad. Det var riktigt kul. :)

Vi joggade igår. Jag, Nilla, Jesper, pappa, Veronica&thekids. Jag orkade faktiskt två varv, var kul :) Vi ska nog jogga imorgon också och på måndag ska, i alla fall jag och Nilla, gå på spinning. Det var längesen jag gjorde det, och det gick sådär den gången. Jag får hoppas att den här gången blir bättre. Spinning är jag tydligen dålig på, men jag svettas ju i alla fall. Det är det viktigaste. :) Men när jag var där förra gången var vi typ 5 stycken, och alla andra var väldigt erfarna. Så jag kände mig utstirrad, jag kunde inte ens hålla styret rätt (håll i mitten när du står upp).
Jaja, vi får se vad som händer. Jag får släpa med någon ännu mindre erfaren, HAHA. Skadeglädje ohja. :)

Idag är far ute på landet med en kompis och mor jobbar natt. Så natten är min, och jag ska göra tacos! På tal om det är det snart dags för lunch. Sen får jag jaga ut mig själv i regnet. Köpa tacos-grejer. Sen får jag se vad jag gör. Vädret drar ner mig, har bara lust att stanna hemma. Usch...

Jaja, det blir väl sol till slut. Som Roland säger; Efter regnet kommer solsken.
Far och jag såg på Torsk på Talinn igår.
Ha det gott, igelkott!

tuff_street_tjej

They're out to get me, better leave while I can
Don't wanna be a girl, I wanna be a man
I wanna stay alive, better do what I can
Beat it, just beat it
But I have to show them that I'm really not scared
I'm playin' with my life, this ain't no truth or dare
They'll kick me, then they beat me
Then they'll tell me it's fair
So beat it.
But I wanna be bad...


Plattat hår och hatt is da shiet just nu! Och Michael Jackson är ju inte lite bra. Hör ni, ÄR! :)
(Psst, mamma gick med på att baka bullar :D)

eye of the tiger

Hallå! Igår lekte jag Rocky på ett Ki-box pass med Nilla!
Det var kul men svårt för en nybörjare som jag. Jag slog och slog, sparkade och sparkade. Knäspark var svårt, det verkar ju så fruktansvärt lätt! Idag har jag träningsvärk i stort sett hela överpartiet av mig själv.
Men det var nog givande, det tror jag nog. Jag får ta och köpa en boxningsäck och handskar att sätta upp ute på landet. Det kan bli kul. Ska prata med mor :D

Jag vill baka bullar med mamma idag, men hon är skeptisk. Förstår inte varför, skitväder så varför inte? Får se hur jag gör. :) Ha en bra dag and I'll see ya later, alligators (brittisk accent). Bye, mates :)

michael joseph jackson 1958-2009

Jag såg precis ett klipp på Youtube där Michaels dotter Paris höll ett tal till sin pappa på minnesceremonin igår.
"I just wanted to say.
Ever since I was born, daddy has been the best father you could ever imagine.
And I just wanted to say I love him so much."

Stackars tös. Hennes pappa dör och inte nog med det så står det i alla tidningar, överallt blir hon påmind om att hennes pappa inte finns mer. Media försöker suga ut de sista skandalerna ur Jackson-familjen.

Michael Jackson har varit, är och kommer alltid att vara världens största performer. Det finns inga artister i världen idag som kan mäta sig med Michael Jackson. Och man kan inte slå igenom i musik längre, inte The Jackson-style.
Michael Jackson är på riktigt. Och nu finns han inte längre. Jag hoppas alla inser han storhet och hans kärlek till människor för jag tror att han var en otroligt kärleksfull människa.
Mina tankar går till Michaels tre barn;
Prince Michael Junior, Paris Michael Katherine Jackson och Prince Michael Jackson II.
Förhoppningsvis slipper de snart all media och att Michael Jackson-tragedin rinner ut i sanden. Världen behöver lugna sig, det är över nu. Han kommer inte tillbaka hur många artiklar vi än skriver. Michael sover. Han mår nog bra nu. :)

There's a place in your heart
And I know that it is love
And this place could be much brighter than tomorrow
And if you really try you'll find there's no need to cry
In this place you'll feel there's no hurt or sorrow.
Heal the World - Michael Jackson.

must be more than the atmosphere. tell me why we're stranded here.

HEJ! :) Idag har jag joggat med Nilla. Och det var väldigt skönt! På onsdag ska vi förmodligen på Ki-box. Verkar kul, jag har aldrig testat :D

Just nu lyssnar jag på massa Ted Gärdestad-låtar. Denna fantastiska människa. Synd att han är död.

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra! Jogga igen kanske, fast uppe i mitt spår. Det är skönt att jogga i regn faktiskt, när det var så tryckande varmt som förra veckan blir man bara nertryckt i skorna. På tal om det, mina nya joggingskor ÄGER! Även om de kanske är millimetern för små, men det är snart uttänjt :D
See ya later, alligators :)


livet på landet

Hallå där! Sitter här på landet i vardagsrummet, klockan är 00.58. Jag ska strax gå och lägga mig. Mina ögon svider men magen är mätt. Mina strumpor är smutsiga men Axel har gett mig dagens dos av skratt. Framförallt när han springer runt och skriker "Ta det lugnt!".
+ Jag skrattade rätt duktigt när jag diskuterade med mor&far om min barndom. När far påstod att barn från början kommer från snoppen. Då sa jag att de kommer från pungen. Då påstod han att man skulle stoppa in den istället. Hohoh, gott skratt ohja.

Så här sover jag inatt. Skönt! :)
Imorgon ska jag träffa Mando. Och väga mig igen, håll tummen :D Nej usch, nu är jag trött! Godnatt godnatt :)

kissie my ass!!

Okej, vänner! Jag möttes precis av en chockande syn! Jag var inne på Kissies blogg. En tjej som blivit ganska känd för sin blogg, en 15-minuterskändis så att säga. Såhär såg hennes inlägg ut!

Citat: Jag hatar unga mammor, hippies och lesbiska.

Jahaja.. Var ska jag börja? Jag vill helst inte trycka ner människor, och speciellt inte på en så offentlig plats som en blogg; Men vad fan är det för fel på den här människan? Hon spottar ut sig fördomar som bratsperman hon just tagit i munnen.
Jag menar, varför går hon ut offentlig med att hon ogillar unga tjejer som skaffar barn? Det är väl ändå deras egna val? Och det sista de behöver är väl fördomar?
Jag följer Ella-Maries blogg. Hon är 15, som jag, och väntar tvillingar! Henne ser jag upp till! Det är en stark människa som valde att behålla sina barn när saker och ting slant fel. Och hon har utstått mycket negativt, så mycket att hon till slut nästan ville stänga ner sin blogg. Varför ska hon behöva utstå det bara för ett val hon gjort? Alla har rätt till egna val!

Lesbiska tjejer: Än en gång, starka tjejer! Inte lätt att älska vem man vill i den här synkroniserade världen. Det hoppas jag att ni förstår. Leve rätten till förhållanden och hurra för kärleken!

Hippies: Vad har hon emot dessa underbara människor?! Jag tycker att de verkar helt fantastiska. Jag älskar musikalen Hair och skulle göra vad som helst för att vara en hippie i 60-talets New York. Förutom drogerna kanske, jag är inget fan av droger. Men deras budskap är ju mest Peace and Love. Kärlek och fred. Vem vill inte ha varken kärlek eller fred? Make love, not war. Leve hippiesarna, ni är inte redo att dö ut än!

Visst tänker ni; Men bli allt det där själv då! Bli en hippie, skaffa flickvän och barn. Men det är inte vad jag påstår att jag vill. Jag är bara väldigt fördomsfull mot fördomsfulla människor. Människor har rättigheter, kväv dem inte i era fördomsfulla champagnekvarter. Var dem ni är, så ses vi i verkligheten. Tack för mig :)

Förresten, vill ni läsa lite meningslöst pladder från en fördomsfull champagne supernova, besök Kissies blogg. Kissies

ESTA

Studieväg
Estetiska programmet/Teater
Kommun/Friskola
Norrköping
Intagen/Reserv
Intagen
Meritvärde
Ditt; 585
Lägsta; 325´
:)


bara för drömmare

Shoppat idag! Nu ska jag nog jogga, puss och hej leverpastej!

Kavaj och sjal (med elluttag på) från Myrorna!


Skor från Stadium! Rea :)


Hatt från H&M :D

RSS 2.0