diagnoserad

Hej, jag var hos läkaren imorse för huvudvärken började verkligen bli odräglig så vi bestämde oss för att det här håller inte. Läkaren sa att min näsa är lite svullen och att bihålorna i min panna är tilltäppta. Det är därför det gör så ont. Så jag har fått en nässpray som ska lösa upp det där så det kommer ut. Och så fick jag även tipset om att blanda panodil och ibumetin. Så jag gjorde det och nu känns det helt okej. Bättre än det gjort på fyra dagar i alla fall. Tänk er att ha konstant huvudvärk i fyra dagar, förstår ni att jag varit trött? Just därför somnade jag två timmar förut när tabletterna började kicka in.

Så den här sprayen ska jag ta nu i minst två veckor, jag kan ta den upp till fyra veckor. Tabletterna ska jag bara ta tills jag inte behöver längre. Men det är 8 tabletter om dagen. Och så tar jag hostmedicin tre gånger om dagen, samma med Sinova Forte (slemlösande). Och så tar jag vanlig nässpray och lite halstabletter på det. Förlitar mig på läkemedel, yes indeeeeed.
Så nu får vi hoppas att det blir bättre, men mr doctor tyckte inte att jag skulle gå till skolan på resten av veckan så jag ska väl inte göra det. Jag vill inte smitta alla heller, ingen förtjänar tilltäppta bihålor ;)

Vi hörs när vi hörs.


rebellen

Jag tar receptskrivna värktabletter, inte utskrivna för mig. Men det hjälper inte, det gör så jävla ont i huvudet ändå. Jag tar just nu hur många olika läkemedel som helst, såsom hostmedicin, slemlösande tabletter, värktabletter, sniffar oleum basileum, nässpray och halstabletter. Svar ja, jag är en sådan människa som förlitar mig på läkemedel. Mitt sätt att ta mig igenom sjukdagarna liksom.

Jag har läst på om bihåleinflammation och det är tydligen så att man ska stå ut med symtomen i tio dagar innan man kontaktar sin vårdcentral. Men hej och hallå, värktabletterna fungerar inte! Jag har haft konstant huvudvärk i tre dagar nu, jag vaknade av den imorse.
Jag har snytit ut liter efter liter med grönfärgat snor (tecken på infektion, förkyld ni vet) efter att ha tagit de där slemlösande tabletterna men det spelar ingen roll. Det är fortfarande ett litet monster som sparkar på insidan av mitt pannben. Och nu blev det helt plötsligt mycket värre. Vad fan liksom?!
Nej, jag ska duscha för det var skönt imorse när man spolade varmt vatten över pannan och så kanske jag ångar ansiktet också för det lindrade en stund. Jag kommer ha med mig ett helt medicinskåp till skolan imorgon för om jag ändå ska vänta på lindring kan jag lika gärna göra det i skolan. Där jag får träffa min älskade pojkvän. Fan vad jag saknar honom (efter fyra dagar, jag vet, jag är SÅ patetisk).

Håll er friska, era friska jävlar. Ni vill inte få det jag har. Puss och kram

ps. FAN vad arg jag är.

när jag blir sjuk blir jag verkligen sjuk

Min största rädsla är att smitta andra så nu tänker jag försöka hålla mig ifrån andra människor så gott som möjligt. Men jag vill inte missa något i skolan så jag kommer säkert gå dit imorgon, förhoppningsvis mår jag bättre då. För nu rinner näsan och det trycker i öronen så jag längtar inte direkt efter att sitta i ett klassrum just nu. Jag börjar få hosta också så jag ska väl leta upp någon stark hostmedicin. Så försöker jag få i mig så mycket C-vitamin och vätska som möjligt. Och så ligger jag mest på soffan och tar det hur chill som helst. Snyter mig hela tiden för att få ut alla bakterier, jag hoppas att ni inte blir äcklade nu. Harklar upp slem, nyser när jag kan och äter kexchoklad. Men en sak har jag funderat över, det gör jag alltid när jag blir förkyld: Hur mycket snor får plats i en näsa egentligen?!

Jag minns att vi hade en mattelärare en gång som undrade samma sak så hon snöt ut sitt snor i en kopp för att se hur mycket det blev. Hon berättade aldrig resultatet, hon berättade bara att hon gjort det under tiden hon var sjuk. Kul tjej, 'cause I really wanted to know.

Vi ses.

rapport från huvudvärk och yrseldvala

Hej, jag har feber, grym huvudvärk och yrsel. Jag kräktes två gånger inatt och känner mig inte riktigt sugen på mat. Men då är det jobbigare att kräkas, när det inte kommer nåt.
Jag tror att det dels är biverkningar på ett läkemedel, dels att jag är sjuk eftersom jag har feber, är snorig och har ont i halsen. Jag funderar på att ta min tredje treo för dagen och lägga mig framför tvn.

Förresten, hur känns migrän? För jag har asont i huvudet, värktabletter hjälper inte. Jag mår illa, är yr, ser lite suddigare än vanligt osv. Migränsymtom? Tell me if you know.

Sömnen kommer som en vän, hörni. Puss och kram

nu blir jag säkert kär i dig

Mina pengar har en tendens att flyga bort över småsaker och för stunden roande nöjen. De flyger iväg på nödvändiga saker också, som resor till och från Linus. Men mest köper jag saker så minimala att man kan trycka upp dem i näsan för stora pengar, hör ni mig. Stora pengar.
Nu ska jag till Malmöfestivalen och säkert kasta bort mer pengar. Aja, bara jag kan åka till Linus på söndag så fine. Puss&kram snorbollar så hörs vi. Peace. 
 

5 dagars kvalitétid med linus


VIDEOBLOGG MED BLÖTT HÅR


lite sugen på hairspray just nu


all 4 u.

You bring me the most beautiful drug in the world, and then I'm high on you for hours.


academic failure. still high on endorphins.

Careful kissing. In case your lip get stuck on my braces.


still the most handsome and most blurred boyfriend in the world.


RSS 2.0