fait accomplit (google it)

JAG TÄNKER TA ÖVER VÄRLDEN.I AM NOT A ROBOT

Det känns som att dagens nationella prov i engelska gick väldigt bra och jag fick ett VG på mitt matteprov. Nu försöker jag så gott jag kan att ladda batterierna inför tre veckors slit med olika prov. Idag har mitt sockersug tagit över och jag gjorde en kladdkakesmet förut för att stilla mina neurotiska ryckningar som skriker genom ryggmärgen "Ge mig stillhet! Ät, människa!"
Så jag har ätit lite av den nu. Det är definitivt godast att äta med slickepott. Men jag har ätit mat också. Mat är underskattat. Men tyvärr är det så att jag är väldigt kräsen och har nu i två dagar levt på en lunch innehållande två knäckemackor. Jag vet att folk brukar leva på mindre, men det är deras val. JAG BEHÖVER FÖDA. Men av lathet orkar jag inte äta längre. Visste ni att man, på grund av lathet, faktiskt hamnar i helvetet? Fast man får det mildaste straffet innan man får stiga upp till himmelen. Det var Dante som sa det, jag är oskyldig.

Ikväll ska jag se American Pie - Naked mile på sexan och äta min smet. Jag ska sova djupt hela natten förhoppningsvis och gå på hörseltest imorgon. Sedan ska jag ha gymnastik och jag borde verkligen packa min väska nu. På fredagen ska vi se treornas musikal, Fame, och sedan är det faktiskt helg. Valborg berör mig inte särskilt, förutom det faktum att det är första valborg i hela mitt liv som jag inte firar med mormor och morfar. Det känns bara jättefel...

Jag är känslomässigt instabil och något har nog krossat mitt stenhårda skal för jag gråter så lätt. Jag är inte ett dugg deprimerad, det är nog det bästa av allt. Vi ses nån dag, puss och kram.


'cause i've had too many fucking cocktails

Så idag hade vi estetisk orientering på morgonen. Och nu är det så att vi fått den fantastiska friheten att få välja själva vilken estetiskt verksamhet vi vill infinna oss på. Men eftersom vår älskade teaterlärare och vår halvdugliga musiklärare har fullt upp med musikalen Fame så kunde vi endast välja mellan dans och bild idag. Och självklart väljer jag dans!
Jag är inte bra på det, jag tycker att det är grymt jobbigt men jag tycker att det är fruktansvärt kul! Framförallt idag när jag kände mig lite mindre värdelös än vanligt. Vi gjorde som vanligt smärtsamma böj-och-sträck-övningar i början men så fort vi får sätta igång med koreografierna blir det roligt! Idag hade vi en koreografi som verkligen innehöll allt; nivå-skillnader, känsla, dynamik och lyft. Jag kan inte förklara hela koreografin men den var riktigt bra i alla fall och den slutade med att man var i par och så skulle den ena lyfta den andra. Marcus lyfte mig, starkt av honom. Åh, det var så roligt!
Så nu ska jag välja dans i vecka 20 också. :)

Annars så har jag varit allmänt nere och irriterad idag. Det faktum att man är kvinna gör sig påmind, som det gör varje månad. Jag har ont i ryggslutet, skriker åt folk som irriterar mig och äter ALLT i mängder. "Det är bara friskhetstecken". Så säger dem.
Alla killar är dödssjuka.

Jaha, och så är det såhär. På nåt mystiskt sätt har vi fått myror in i lägenheten. Och det betyder, för mig, att ALLT är jättesmutsigt. Så jag ska alldeles jättesnart sätta igång och städa bland annat badrummet. Och så säkert mitt eget rum, byta sängkläder förhoppningsvis.
För övrigt är vädret fantastiskt just nu, jag hoppas verkligen att det håller i sig till imorgon. Vi börjar onsdagen med ett litet sött nationellt prov i engelska. Det är ju verkligen vad jag behöver.

Det här är vad jag behöver:
Jag behöver minst 8 timmars ostörd sömn och en lagad middag. Man kan inte få allt..


pelle svanslös <3

Pelle Svanslös, en av de bästa julkalendrarna i mannaminne! Jag tittade på Pelle Svanlsö hemma hos Linus och i början av första avsnittet började jag gråta för att det var en sådan nostalgitripp. Allt kommer tillbaka, liksom. Och man tycker sånt man inte fattade när man var liten är roligt. Åh, den julkalendern är så välgjord och bra! Det är väl ingen som kommer sitta och titta på dagens julkalendrar om tio år, såsom vi gör med Mysteriet på Greveholm och Dieselråttor och Sjömansmöss. Skärpning, SVT. Annars så är nog tiden över för julkalendrarna. Jag skulle inte sakna dem, jag kan kolla på de jag växt upp med.
Åh, vi hann inte se klart andra delen. Jag måste göra det jättesnart, jag minns inte allt som händer. Vilken tur att min pojkvän har en så stor filmsamling. Verkligen jättetur ;)

För övrigt är jag jättehungrig och måste skriva teaterdagbok sen. Det var allt. Puss&kram.


Facebook <3

Sally Parry Kalered har spenderat lördagskvällen, natten och söndagsmorgonen med Linus i Oxelösund. Jag har sett hur han bor, vi har bakat kladdkaka och sett på Pelle Svanslös. Jag har byggt på lite mer av den enorma kärlek jag redan kände för Linus och jag har tappert försökt spela trummor men dock misslyckats. Jag har vackert uppmuntrat hans enorma samling med verk av hans mästare, Robert Gustafsson. Jag har ätit frukost i hans kök och åkt buss 715 till Nyköping. Jag är dödligt trött, men det är det väldigt värt. Och jag hostar gärna upp pengar för att åka till honom igen. Jag vill bara vara där du är, Linus Strömberg. <3

sounds of silence <3

Ge mig mer, snälla.

these are just a couple of my cravings (begär)

Kyssar. Choklad. Joggingskor. Närhet. Värme. Skadeglädje. Soffor. Te. Medkänsla. Manus. Kritik. Bläckpennor. Spotify. Film. Lugn. Fest. Konserter. Nybäddade sängar. God mat. Tystnad. Eftermiddagar. Glass. Skåp. Kollegieblock. Märkeskläder. Ensamhet. Tygpåsar. Gemenskap. Affischer. Cyklar. Vatten. Smycken. Skosnören. Facebook. Penslar. Symfoniorkestrar. Radio. Linus allvarliga blick. Seriefigurer. Bodylotion. Biopopcorn. Gym. Torr asfalt. Humor. iPhones. Bomull. Händer. Parfym. Tvättmaskiner. Klänningar. Resor. Julklappar. Sovmorgnar. Bussar. Plektrum. Högtalare. iPods. Jockes galna historier. Strumpbyxor. Hjältar. Youtube. Hundar. KÄRLEK.

jodå, så att...

Hej! Jag är världens grymmaste träningsvärk i hela kroppen, men jag tränar på ändå för att bli stor och stark. Jag måste jogga också men min fot har varit oense med mig de senaste dagarna. Imorgon börjar vårt lilla projekt på den estetiska orienteringen och jag har provat Marabou Passion. Den var sådär, jag köper nog inte den igen. Men helt okej en gång, och om någon bjuder. :)
Jag har matteprov, två idrottsprov och svenskaredovisning den här veckan. Och vi hade casting till en kortfilm idag men jag tvivlar starkt på att jag får någon roll. Men de söker ju statister också, så det ordnar sig nog. Bara bra att öva på castingar.
Min rygg tar livet av mig. Och mina bröstmuskler också. Jag och Nellie har gått loss på maskinerna på gymmet och jäklar vad starka vi blir nu!
Men nu ska jag göra nåt annat, ville bara säga att det har varit en väldigt fin dag. Puss och kram!

Love, you got a feeling that you cannot hide. You got a feeling that you can’t decide, what’s right.
Hey, it’s got a history and it’s here to stay. It’s got nothing here, to slap your face.
While you are down, it’s hanging around.

first things first

Jag vill bara vara där du är. <3


no men ever dance like this

Jag önskar att vädret vore lika varmt och fint som i Bratislava som jag längtar tillbaka till hela tiden. Ibland får jag påminna mig själv om att morfar inte finns mer för det känns som att man fortfarande kan åka till honom. Men det funkar ju inte så.
Jag är en känslomässig röra som inte orkar blanda mig i andras affärer och använder ursäkten att jag inte är särskilt insatt hela tiden. Jag ser godhet i alla, samtidigt som jag stör mig på hur förjävligt de beter sig och beter mig inte bättre själv. Jag har drömmar om att lämna landet, åka en busshållplats för mycket för att se mer av världen och göra drastiska saker som att planka på ett tåg till Gävle. Åka alldeles för långt om jag tar tåget till Nyköping. Jag vill ha solblekt hår och jag vill sluta använda strumpbyxor för de krymper bara hela tiden. Jag önskar att kläder strök sig själv och att det stod mindre grejer överallt. Jag önskar att jag var mer sparsam med pengar och att den nya deodoranten jag köpte faktiskt ska funka!
Jag önskar att askmolnet ska försvinna och att det ska sluta blåsa. Jag önskar att jag bodde precis bredvid gymmet och att Monki kom med lite nya kläder. Jag önskar att all internetshopping var fraktfri.

Annars så är jag allmänt trött och behöver vila. Hello Saferide är fortfarande det jag mest lyssnar på och jag och Linus har varit ihop i två månader idag. Min stubin är kortare än vanligt och tuggummin med banan/jordgubbsmak är ganska gott. Fast mint är nog godare, om man ska kyssas. Och det ska jag. Puss&kram, vi ses!

ett tidsfördriv att dö för

Så, jag är i skolan 40 minuter innan vi börjar (fast jag har varit här 20 minuter nu) och funderar över något tidsfördriv. Datorn fungerar oftast bäst och så små funderingar.
Varför är De Geers bibliotek alltid stängt?
Varför är det så mycket enklare att skriva på laptops-tangentbord än sådana här tjocka tangentbord? Vanesak eller ren fakta?
Varför är det bara en inloggad på Facebook klockan 11.19 en torsdag?
vad gör alla egentligen?
Hur kan något så enkelt som lite solsken få en att bli så sprudlande lycklig?
Och varför känns det inte som att jag blir ett dugg starkare när jag styrketränar? I alla fall inte i armarna. Gör jag fel? Man kanske borde språkas vid med en sådan där gyminstruktör.

På tal om träning, så kör ALLA stenhårt nu fram till åtminstone sommaren. Och så såklart hela sommaren. Mitt gymkort kommer att ha gått ut då men jag kommer i alla fall att fortsätta jogga för det går så himla dåligt just nu. Förra sommaren joggade jag 43 minuter nonstop som mest i terräng! Men nu, 25 minuter i stan blir asjobbigt och mina vader strejkar. Vad är det som pågår egentligen? :(

Gud vilket dålig blogginlägg. Jag skriver ett bättre senare men nu kom Christian så jag får lite sällskap i alla fall. Puss och kram skumbanan!

hello saferide <3

Loneliness is better when you're not alone
THE QUIZ
I was definitely made for these times
ANNA
my best friend
Get Sick Soon
High school stalker

Duktig tjej, det där.

jag älskar när du är sådär ärlig och inte håller tyst

Jag känner en människa som blir vackrare varje dag. Jag ser nya sidor av honom hela tiden, och det är därför jag tycker så mycket om honom. Jag vet att det du säger är sant, jag vet att du inte ljuger för mig. Och jag vill lyssna på dig i timmar, du får berätta vad du vill. Bara du får friheten att tala, det känns som om någon tagit en del av den i från dig, min älskling. Men du får berätta om din gamla klass, du får skrika ut vad du känner för människor i vår närhet. Säg vad du vill, jag är bara så lycklig för att du pratar med mig. Fortsätt med det, jag lyssnar på vad du säger. Tala tills du blir tyst, så är vi tysta.
Vet ni vilka människor jag uppskattar mest? Det är självklart de jag har mycket att prata om med, men jag uppskattar de människor jag kan vara tyst med mer. Pinsamma tystnader är det värsta som finns. Men jag är gärna behagligt tyst med vem som helst.
Men jag vill bara vara behagligt tyst med andra, aldrig ensam. För ensam tystnad får det att trycka i mina öron. Vem kunde tro att jag kunde vara så mjäkig, men jag älskar att ligga mot ett bröst och lyssna på hjärtslag. Det är ju sånt jag gay-stämplade för något år sedan. Gymnasiet har förändrat mig. Ni har förändrat mig. Till det bättre.
Puss&kram


ni gör det vackra vackrare


loneliness is better when you're not alone

If I told you my stories and sang you my songs
Would you laugh at me? Would you pity me?
What would you say if I asked of you. Not out of accident, out of loneliness
Would you shelter me? Will you shelter me?

What can I ask of you?
What would you want from me?
What would you say if I just fell asleep?ingen ordning på allting

Vi har ett problem som inte alls är ett problem. Det är mitt förändrade humör. Just nu har jag väldigt nära till tårar men jag känner mig inte särskilt ledsen. Men det kommer mest fram när jag lyssnar på musik från Disneyfilmer. Då känner jag sån nostalgi och så blir jag så ledsen för att barnen idag missar all den där asgrymheten som vi hade som barn. De klassiska Disneyfilmerna, det är inte mycket som slår det. Jag lovar, om jag någonsin skaffar barn ska jag proppa deras små skallar fulla med disneyfilmer från födseln!

Men alltså, väldigt känslosam just nu. Speciellt till musiken från Lejonkungen! Jag är all over de albumen på Spotify. Och på youtube. Och inte bara sångerna, även den helt instrumentala musiken av Hans Zimmer. Det finns en jättevacker del från första filmen. En av de mest sorgliga, som heter "...to die for". "Värd att dö för" på svenska. Åh, herregud. Tårfyllda ögon och klump i halsen. <3

LEJONKUNGEN 2 - WE ARE ONE


snabba cash

Hallå! Jag är så glad för jag har så mycket pengar av min studiebidrag kvar den här månaden! Idag är det ju den 7:e april, och jag får mina pengar den 25:e varje månad för att pappa överför pengar när han får lön osv. Vi har inte orkat se till att studiebidraget går direkt till mitt konto, det går nog till mammas först tror jag.
Men i alla fall, det är 18 dagar kvar tills nästa studiebidrag och jag har 923 kr kvar! Det är ju bara helt awesome!
Men det känns som om jag bör spara pengar till maj och definitivt till juni eftersom jag inte får särskilt mycket lön då. Då har jag inte jobbat många timmar, dessutom har man mindre lön de första 25 timmarna man jobbar.

Jag har hela tiden sagt att det här uttrycket att man inte kan bli lycklig av pengar är falskt! För jag blir jättelycklig. Fast det vore jättetråkigt om jag inte haft några vänner visserligen. ;)
Förresten så räcker inte riktigt lovtiden till för att träffa alla jag vill träffa. Men det ska bli jättekul att träffa lite människor från gamla klassen på söndag!
Jag ska träffa Malin idag, Nellie imorgon och så vill jag hinna träffa Linus, Elin och Christian också! Borde man inte slösa lite pengar på bio också? För pengar har jag ju ;)
Ses senare, alligatorer!

mellan sanning och lögn

Hallå! Jag har haft fullt upp. Jag har firat påsk på Nellies land och innan dess har skolan tagit all tid. Men jag har som sagt firat påsk på Fyrudden hos Nellies familj. Och jag var på en fin släktmiddag. Det har börjat bli så. Det är Nellies släkt.. och så jag ;)
Jag har inte så mycket att berätta heller. Det kändes bara skönt att ha ett blogginlägg här. Det kändes som om det ändå passade in. Man kan ha lite värdelösa blogginlägg ibland. Bara man bloggar ;D

Jag känner sån kärlek till Kent just nu. Det är skönt när det finns sånger som redan beskriver ens känslor. Som Vals för satan (Din vän pessimisten)
"Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig"

Så känner jag. Fast i pågående form.
"Om jag har lite kraft kvar att ge dig
Om jag har lite hjärta att dela med mig
Om jag har lite kärlek så är den till dig"

Kräm (Så nära får ingen gå)
"Lägg dig ner i gräset nu. Du är så varm här
Jag vill ha min tunga där du är,
så nära att du blir våt
men så nära får ingen gå..."

När det blåser på månen
Idag är igår och du ska ta mig härifrån
nu när det blåser på månen, ska du ta mig härifrån?
nu när vi fyllt alla hålen. nu när vi fyllt alla hål
är jag en astronaut...


MEN SÅ HÄR KÄNNER JAG MEST:
Romeo återvänder ensam
Jag vill ha dig. Du är min, du är bara min.
Jag vill ha dig. Jag är din, jag är bara din.RSS 2.0