förlåt att jag aldrig sagt förlåt


killen som har mig virat runt sitt lillfinger

Det är min Limpan det! Jag älskar dig, snuttgurkan!!


himlen luktar plast

Daniel Adams-Rays nya album.

15 minuters perfektion, i jakt på samma sensation. Sexpack, fem gram och en miljon. Tystnad, tagning.. Explosion.

pussycats är vi allihopa

Vi har sminkat de flesta till Pelle Svanslös idag och gick på 40 minuters övertid. Jag har sju platser för min del till föreställningar 20:e och 21:e. Hojta till om du vill gå. De är på dagen.

en färdigsminkad sallan och en bara påbörjat sminkad limpan!

to london with love!

För första gången på många månader har mitt kontoutdrag visat siffror under 1000 kronor! Men det är för att jag tog ut 800 kronor som glider rakt ner i Londonkassan! Jag och Limpan har nämligen funderat på att åka till London i vår, om vi orkar hålla ihop så länge! ;) <3


hejdundrande frukosttime

Jag har fortfarande lov men de senaste dagarna har jag vaknat innan åtta, så även idag. Så jag är uppe nu tio i nio och har varit vaken i en timme. Jag tänker kanske äta en hejdundrande frukost framför tvn och sen måste jag plugga både matte och rättskunskap. Möjligtvis läsa manus också. Jag tänkte jogga nu på morgonkvisten men det får jag göra senare när jag har energi!
 Jag är inte jättepepp på mina nya minipiller för övrigt, med tanke på alla biverkningar folk har upplevt. Gått upp i vikt och sådär, men jag tänker väl testa. Det kanske inte händer mig men något borde ju göra det. I så fall får det inte vara viktökning, akne eller minskad sexlust. Humörsvängningar har jag ändå så det kan de bre på med! I'm ready!
Trevlig dag!

Stretch i sängen

Hej! /Linus.

ta din sol och dra nån annanstans

En annan drog väl till Björkvik i lördags och umgicks med Jocke! Det var jättetrevligt och det är skönt att för en gångs skulls kunna prata ostört, för han är en väldigt bra killkompis. Så såg vi på Kvarteret Skatan och Chess också. Chess alltså! Hur bra som helst :)
Så tog jag bussen till Limpan sen och åkte hem därifrån igår. Idag är det måndag, jag har lov och det tänkte jag fira med att skriva en liten uppsats i rättskunskap. Även lite plugg till provet, och så matteprovet såklart. Ingen vila, ingen ro! Så ska jag jogga om sådär en timme också. Tjo flöjt, så hörs vi!

Men du, om någon ska kallas svag,
är det han och inte jag.

RSS 2.0