come down from the mountain, you have been gone for to long!

Oj oj OJ, vilken fin dag. Jag tvingade upp min tunga kropp vid åtta, gav mig ut på en joggingtur. Bara 20 minuter, men svettig blir man i gassande solsken! :) Och det räckte just idag, vet ju inte om jag går på det sista Friskiset ikväll :D
Så nu har jag ätit frukost, duschat, badat lite i poolen också direkt efter joggingen. Var skönt som tusan.
Tyvärr är det nåt kajko med mina höfter, förra veckan hade jag ont i vänstra höften. Den här i den högra. Jag behöver nog ett par ordentliga joggingskor, mina är mer ute-och-gå-skor kanske, inte gjorda för studsiga hälar. Får se hur jag gör :)

Idag ska vi mötas ett gäng och planera inför en tripp till Oscars land. Ska bli hur trevligt som helst, bara gamla klassisar som följer med ut! Jag lovade ju att inte tappa kontakten med åtminstone några av dem :)

Sedan får jag se vad jag gör, Det är ju sommar, jag har hur mycket tid som helst! Ha det! :)

Förresten, vilken dag som helst kommer svaren från gymnasievalet, spännande! Fast jag undrar vad jag måste göra mer om jag inte kommer in med 280 poäng i betyg och 315 på praktiskt prov. Det blir 595 poäng av 640 möjliga. Det borde gå :) (Det är ungefär en tredjedel av sökande som kommer in)

gimme gimme gimme (a man after midnight)

Hejhejhejhej! Här sitter jag i godan ro och skriver på min laptop. Den ena av dem, vi har nämligen skaffat en dator till. Med trådlöst bredband, tack så mycket. Så den kan vi ha med oss till landet och så. Där sov jag igårnatt. Jag var vaken till tre, eftersom filmen på ettan slutade då, och då (tack och lov) hade det blivit tillräckligt ljust för mig att våga gå ut och kissa! :)
Nu är jag ensam hemma hela natten, vet inte vad jag ska göra med den. Sova länge antagligen eftersom solen och altanbyggaren på landet väckte mig minst tre timmar för tidigt.
Men jag har ätit liiiite för mycket choklad och så, så jag funderar på att typ jogga imorgon bitti vid fem och sen gå och lägga mig igen. Mitt mineralvatten är slut också, inget klickar.
Förresten så köpte jag Sex and the City - The movie för en billig summa på Ica idag. Så nu har även jag sett den! Och ja, den var väl bra. Jag vill också bo i New York! Men det visste ni ju redan..

Dags att överväga en joggingtur eller inte, får se! Ses i de stora städerna. (Se Sally i de Stora Städerna) S är min favoritbokstav! Godnatt :)

MJ!

Det är helt otroligt! Sleep tight, dear.
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5432546.ab

don't worry

Sommarvädret är väl magiskt, ni måste hålla med!
Och en bok jag kan rekommendera är Hella Hells bekännelser av Unni Drougge. Det är säkert många som redan läst den och jag har bara kommit halvvägs. Men jag känner mig redan uppslukad av Hella Hell, snart styr hon mitt liv. Fast jag kommer nog inte ha sex med 13-åringar när jag är 40. Jag hoppas inte det i alla fall. :D

Jag var på teater igår! Världspremiär för folklustspelet "Drömmar av koppar - drömmar av guld". Och jag vet att teatern haft det lite tufft med scenografi, reklam och sufflering. Men jag tyckte de gjorde det galant och det var faktiskt bra :)
Tyvärr en väldigt liten premiärpublik, to bad!

Idag har jag varit på badet med Veronica, Lithea och Havanna. Det var varmt och skönt! Förutom det faktum att badet tydligen ligger i en svacka, det blåser där jämt! (Då kanske det ligger på en höjd, hur är det?)
Jag har motionssimmat, bra för figuren! ;)

Förresten så vill jag åka iväg någonstans för ett tag, måste ta tag i snacket om Oscars land. Can't wait :) Hoppas på toppenväder, när det än blir! :)
Får hoppas Oscar hittar någon mer kille att dra med, blir lite tråkigt med bara en kille faktiskt.. Hoppas han inte tar illa upp ;)

Nej, nu är det tv-tittar-tajm! Hoppas mina yoghurtglassar är klara, smaskens! Hej med er!

rockin' all over the world!

Hej! Idag har varit en busy dag, känns det som ;)
- Jag träffade Malin på morgonen, som kommit hem från Grekland! Hon var brun, såklart! :)
- Träffade Kim, som jag inte träffat på ett år snart :) Tog en glarre och gick upp på Ramunderberget.
- Hämtade Lithea på dagis.
- Hann knappt hem och äta min Risifrutti innan pappa kom hem. Då bestämde jag mig för att följa med till landet. Och där var vi de närmsta timmarna :)
- Hemma&tv&gitarr! Hey There Delilah som jag övat på så länge sitter äntligen! Åtminstone ganska bra. :)

MEN myggbett har jag överallt! Säkert fem på ryggen, två på armen och jag fick just tre stycken till. Helt galet :(
Snart ska jag nog skriva en bok, läs den då ;) Tack för mig! :D

to bad

Jag skrev och skrev och skrev om ämnet "Barnskönhetstävlingar" efter att jag sett ett program för längesedan som handlade om det och jag blev arg över det. Men så gled jag bara undan. Jag kom in på helt andra saker, inte bra! Jag förlorade den "röda tråden".
Men jag kommer ta upp något viktigt senare! Jag har förresten kommit på att det bara är 8 dagar kvar tills jag får veta om jag kommit in på teaterlinjen! Håll tummen!

dålig uppdatering
Jag ursäktar den dåliga uppdateringen, jag verkar ha haft fullt upp tydligen?
Det här är mest en mellanakt, eller paus, mellan två betydelsefulla inlägg. Jag ska snart börja skriva ett relativt långt inlägg om en sak som jag tycker är viktig! Spännande...

möjliga tavelbilder till landet, välj en/ett par favoriter

1. Öland

2. Tagen i syrénbusken på landet

3. Tagen på landet i vintras

4. Tagen på landet i vintras

5. Landet.

6. Öland. Personlig favorit, finns i svartvit också.


Ps. Jag älskar mörklagda bilder! Det är det första jag gör med alla bilder jag redigerar. :)
Själv så tror jag på ettan och sexan! Eller trean och fyran! Fast tvåan vore bra till vardagsrummet, eftersom det går i vitt och grönt. Kommentera gärna er favorit, det skulle hjälpa. :D
(Förresten, mamma, om du läser; Det här är bara spekulationer, jag ska inte börja spika i dina väggar ;) Puss!)

kubb

Hallå! Gårkvällen spenderades med Mando. Vi cyklade och cyklade och cyklade runt runt runt. Omedveten träning? Till slut satt vi uppe vid kanalen och ringde till Olle. Han hasade sig dit men då var det snart dags för Mando att gå hem. Men Olle lyckades, med fysiska åtgärder, hålla kvar henne en stund. (Fysiska åtgärder.. Låter helt galet, men så var det!)
Men Mando cyklade hem och jag och Olle fortsatte kvällen med seriösa samtal på oseriösa dialekter. Och utan att ens att vara nära den startade jag en postbils inbrottslarm. Vet inte riktigt hur det gick till..
Så vi smet illa kvickt därifrån. På torget låg en skylt, så den slängde Olle i fontänen. Han ville att jag skulle skriva det här..

Ikväll kommer jag antagligen träffa Mando igen, jag försöker se henne så mycket jag kan innan hon åker till Belgien i tre veckor. Då blir det tomt. Fast lika glad är jag för det, men gladast är nog Mando för hon ska till Château de Miranda. Läs allt om det på hennes blogg; Mando

Vi ses! :)

abooo

Hejhej hemskt mycket hej! Idag är jag utvilad! Jag sov till 13.15! :D Fruktansvärt ovanligt för att vara jag!

Så idag är jag lite pepp på träning och så, hoppas pappa hittar hopprepet jag vill ha på landet. Så ska jag hoppa hopprep som boxarna i Rocky gör ;)
Här är min tillfälliga lista på fantastiska powersongs! Ladda ner och leta upp, lyssna er peppade och ge er ut! Ses där! ;)

1. Rocky Soundtrack - Gonna Fly Now
2. Survivor - Eye Of The Tiger (också Rocky-soundtrack)
3. Van Halen - Jump
4. Queen - Don't stop me now
5. Pointed Sisters - I'm so excited

Tack för mig :)

his whole life was a million-to-one shot

Jag satt uppe till två inatt och kollade på de två första Rockyfilmerna. Rocky är sånt jag bara liksom spånat förbi men fyfasen vilka bra filmer! De fortsätter med två till på lördag, jag är bänkad fosho! Snacka om cool kille. Jag vet, han är bara på film. Men då är Sylvester Stallone en cool kille för han har skrivit, regisserat samt agerat i alla fall en av filmerna. Jag tror att han producerat dem också? Han är helt underbar. Borde man börja med boxning? ;) Jag ska i alla fall köpa mig ett hopprep! :)


Förresten så har jag gått ner 0,8 kg sen i söndags :) Trots avslutningsmiddag och annat smått och gott. Det går bra nu :)

i'm moving to new york

Inget skulle sitta bättre just nu än en resa till New York. Jag kollade priser häromdan och det är ju lagom med tusenlappar man måste hosta upp. Hehehe..

Jag har tränat idag, faktiskt. På eget intiativ, blivit dåligt med det på senare tid. Jag cyklade upp till SOK, joggade 2,5:an och cyklade hem. Och jag trodde att jag tappat cykelnyckeln i skogen! Men efter lite letade gick jag till cykeln och såg att den var olåst med nyckeln i låset :)
Jag träffade Mando, Patto & Helge igårkväll. Tyvärr hittade vi inget kul att göra så det blev bara en cykeltur genom stan.
Man kanske ska ta en tur på marknaden sen, får se. :) Ha det gott, vänner.

parteey

Hej hallå. Avslutningsmiddag igår, det var så jäkla roligt. Mingel, middag, tal och dans. Men bussresan hem knäckte. Hur många svenska klassiker sjöng vi egentligen? Stackars dem längst fram i bussen (not)


Fler bilder kommer inom en snar framtid på min Facebook! :D

AVSLUTNINGSMIDDAG!

Ikväll är det avslutningsmiddag. Och jag har för sista gången lämnat arbetsrummet. Jag kommer inte tillbaka dit mer. Fyfan.. Tre år gick fort.. Hoppas gymnasiet blir roligt och, om det blir roligt, att det går långsamt.
Jag kommer sakna Ramunder. :)

religiös sekt för tjockisar

Idag var jag hos Veronica och vägde in mig. Nu har även jag börjat räkna points, och mitt delmål är till vecka 31. Då ska jag ha gått ner 7 kilo.
Det här kommer att bli intressant! Om en vecka får ni veta om jag gått ner något eller inte..

Idag har jag varit med på landet och hjälpt till med målande bl.a. Jag har grundmålat listerna till vardagsrummet, samt fönsterbrädorna. :) Inte mycket kvar av vardagsrummet nuuu! Spännande!! :D

Snart är det Söndagsparty. Håkan Hellström kommer. Bör inte missas! :)
Tack för mig.

veronica maggio

Tio dagar är kvar, hoppas du har
Köpt en biljett till månen
Ingen räddar dig nu, snart är det slut
Göm dig i källaren för

Ingen kommer undan, inte ens i Sverige

Fyra dagar tills du, jag och din fru
Och dina djur är borta
Ring och säg 'förlåt', kramas och gråt
Håll dina barn i handen

Ingen kommer undan, inte ens i Sverige
Ingen kommer undan, inte ens i Sverige

Fort, gräv dig en grop
Hoppas och tro, även om inget hjälper
Alla pengar du sparat, kommer du snart
Aldrig att kunna slösa


Jag känner mig väldigt feministisk, två inlägg nu om kvinnor jag ser upp till. Men det skulle ta alldeles för mycket plats att skriva ner alla män jag beundrar. ;)

lady godiva

I'm a shooting star leaping through the skies
Like a tiger defying the laws of gravity
I'm a racing car passing by like Lady Godiva
I'm gonna go go go
There's no stopping me
Don't stop me now - Queen

Lady Godiva! Häftigt namn, tänkte jag. Måste kolla upp den här bruden. Så det gjorde jag. Och det visar sig att hon var en ganska tuff tjej;

"Godiva (Lady Godiva) var gift med Leofric, earl av Mercia i England på 1000-talet. Leofric var en hårdhjärtad man som tog ut närmast astronomiska skatter av invånarna i Coventry. Godiva bönföll honom upprepade gånger om att han skulle sänka skatterna, men Leofric menade att det var lika omöjligt som att hon skulle rida naken genom stan.


Godiva tog honom på orden och red ut naken på en häst, endast skyld av sitt långa hår. Invånarna i Coventry hade emellertid fått veta vad som skulle ske och beordrades att stanna inomhus. Alla utom en skräddare lydde order, och för sitt tilltag straffades med blindhet av högre makter. Skräddaren blev känd som "Peeping Tom", vilket är det engelska ordet för smygtittare. Leofric stod vid sitt ord och sänkte skatterna."


Gör Marit Paulsen detta för att införa euron i Sverige?
Eller gör Ella Bohlin detta för att minska alkoholproblemen?
Fy fan vad tråkiga nutidens politiker är...


born to run

Hej vänner. Igår var jag på stan. Och den dagen började inget bra för någon av oss därinne. Oscar hade inga pengar på kontot, Mandos påsar blev stulna (!!), jag hittade inga passande jeans och de flesta var nog allmänt deppiga.
Många åkte hem och då var det bara jag och Malin kvar.
Vi letade desperat efter ett par jeans men det är svårt att hitta jeans som passar mig tydligen. Men JC är mina räddare i nöden. Och det är killen som jobbar på där också. Tio i sju hittade vi två par jeans som passade. Men jag hade inte råd med båda. Men då gav Jc-killen rabatt på 100 kr, vilken gud. Och jag behövde inte visa ID-handling heller när jag skulle betala med kortet. Så nu har jag två jeans. Jc-killen ska nog få en dagens ros av mig :)
Så jag köpte ett par mörka jeans (som jag redan hade men som hade gått sönder ganska rejält) och ett par ljusa. De ljusa ska jag nog sy in, annars är de ganska snygga :)


Idag har vi haft en gemenskapsdag med klassen eftersom våran resa till Klarsjön blev inställd. Så vi har varit och ätit och senare sett på film. Jorå, det var mysigt. Ikväll ska jag till Friskis, whatever happens! :)
Det är jävligt kallt igen, tack för mig. :)

4 grader minus i mitt hjärta

Kylan har hittat vägen in i min ryggmärg. Nu kröker han min ryggrad och tvingar mig till komatillstånd. Det är så kallt. Kylan hittar fler vägar. Han flyr genom mitt täcke som spöken genom väggar. De skulle bara våga öppna branddörrarna på Friskis ikväll.
Med vädret kommer tröttnaden, vad finns det för skäl att hålla sig vaken? Min kropp hittade inget svar, och ett gammalt House-avsnitt på tv började när jag somnade och slutade när jag vaknade. För min kropp var det bara 5 minuter.
Med vilja kan vi nog tvinga solen tillbaka, den jäveln sover på jobbet. Död åt kalla somrar, jag är inte förberedd för sådant. Jag vill flytta till varmare länder nu. Synd att New York inte är så varmt som jag behöver och kräver. Men jag kan nog överleva där ändå, när åker vi?
Imorgon ska jag till stan. Hjärtaaaa

RSS 2.0