popsnörena

Hej! Jag är dålig på att uppdatera, vet. Jag är ju i skolan halva dagarna, sen har jag läxor och slapptid. Imorgon är det friskis som gäller, och kort skön dag i skolan. Men man vet aldrig när jag kommer hem längre. Vi har börjat bli nollade nu. Ska gå runt med målade nollor i pannan. Och så på fredag blir det nåt galej under kvällen. Vet ej. :)

Har spanska och matteläxor för tillfället, jobbiga som fasen! Speciellt för mig som är så sjukt dålig på spanska. Högstadiet var lekskola..

Går och lägger mig nu. Sjukt trött, måste ta bussen 07.25 imorgon. Och orkar inte springa, det har jag fått göra idag. Både när jag skulle bort och hem. Följde Linus till resecentrum och tog bussen därifrån. Var lite dåliga i tiden.
Onyttig dag förresten. Fika på

Aiskylos Agamemnon

Jag är jättesugen på att se "De halvt dolda". Den där dramaserien av Jonas Gardell som gick i våras. Eller när det nu var. Den var sjukt bra och fick Kristallens tv-pris igår för bästa dramaserie. Absolut värt det!
Såg ni den? Hoppas den går i repris snart, jättebra var den. Hemsk visserligen, men jättebra.

Något annat jättebra är "Män som hatar kvinnor!". Den var ju galet bra! 4 av 5 absolut, och jag brukar inte ens gilla såna filmer. Men den här var ju underbar. Underbart professionell alltså, storyn är ju inte så underbar. :)

Något annat bra är att jag hittade mitt grekiska drama i väskan! Nu kan jag läsa det till på måndag! Det var skönt, det är 34 sidor långt så jag hade aldrig orkat stressa igenom det på en kvart före kulturhistorian på måndag.

Dagens diss var en smärre mamma-dotter-fight i vardagsrummet nyss. Jag undrar varför Lithea är så trotsig och elak (hon är lite elak faktiskt..) runt sina föräldrar. Lite synd, hoppas det går över snart.

Ps. BOTEN ANNA PÅ RADION. NOSTALGI!

Det här är historien om de som fick leva. Och det här är historien om de som inte fick leva.
De halvt dolda.

bort från regelboken, stöveltrampet, tegelväggen, la isla bonita och de brandgula stolarna man staplar på varandra

Hej! Fredag idag, skönt med lite sömn. Och sen äntligen lite mer teaterlektioner.
Men jag är slarvig, åh jag är så förbannad på mig själv! Vi har ett grekiskt drama som ska vara läst på måndag, och det ligger i skåpet! Det är ju förjävligt, då måste jag stressa mig igenom det på måndag morgon. Någonstans mellan elevforumet och lunch. Usch...
Jag ska jobba spanska också, och matte. Nu kom läxorna. Jag är inte kaxig längre.

Lithea sover nu, och jag med snart känns det som. Men jag ska se Män som hatar kvinnor först. Hoppas den är värd att se. Och så vilken dag som helst ska jag köpa höst/vinterskor. Höga, svarta knytboots <3
Jag börjar bli en shopaholic... I LOVE IT!

See ya!

Och var finns de här skorna, tror ni? Monki såklart! <3

för att jag vill och kan!

Hej! Skola, och sedan... MONKI! Det måste vara Sveriges underbaraste affär, fick bli två klänningar och tights! Eller strumpbyxor är de ju, de är ju hela. Väldigt nöjd, och bara 660 pix för kitet! Ganska billigt egentligen, Monki äger!




Ikväll blir det Friskis, det behövs! Sen är det bara fredagen kvar och så är det helg. Ska passa Lithea imorgon kväll/natt. Sen vet jag inte vad jag gör på lördag. Får se..
See ya!

BABY, IT'S FACT!

- Gick till skolan, ösregn!
- Matte, kramas och mysa med de blöta själarna utan paraply
- Svenska. Test och en galet bra svenskalärare
- Lunch. Lennings, varm choklad, imitationer
- Historia. Kursplanen, betygen bla bla bla.
- Lång rast! Michael Jackson och blöta väskor
- Spanska. Missplacerade elever och spanska brev
- Sluta en halvtimme tidigare!
- Stan med Nellie och Malin!
- Hem med 45:an
- Inga läxor
- Dator, Tv, mellanmål whatever. Slapp kväll ligger framför mina fötter. Sova tidigt? Jag tror det.


what are we suppose to do?

Hejsan! Det har varit "svårt" att uppdatera på ett tag, det känns som om jag haft mycket för mig. Mamma fyllde år igår, grattis grattis.
Vi hade nästan bara underbara teaterlektioner igår, ligger varmt om hjärtat. Idag hade vi ingen sovmorgon och OJ, vilken tid det tar innan vi får lunch. Imorgon har vi sovmorgon, skönt! Fast vi slutar fyra..
Idag slutade vi efter lunch, gött mos!

Idag gick jag på min buss på resecentrum! Hur blev det så? Jag hamnade där.. Nej, men vi följde Linus eller nåt. Ville inte skiljas åt. Jag är sugen på att åka till badhuset, det var så sjukt längesen! Får se om jag hittar några badsugna i min klass imorgon. Vi slutar ju ändå astidigt på tisdagar, why not bada?
Nu måste jag skriva teaterdagbok. Sen behöver jag knappt göra det längre, förrän nästa vecka. Vi har haft hela veckans teaterlektioner nu! Bajs, vill ha mer...
Aja, morgondagens schema i alla fall.
(Ingen Eos på morgonen, vi har den på tisdagar)


baby, it's fact, our love is true. the way black is black, and blue is just blue.

Hej! Nu har jag äntligen tränat lite! Det var ett bra pass, förutom det faktum att ledarens musiksmak är lite sådär. Inte ens jag lyssnar på folkmusik.. Det blev lite mycket midsommarafton där ett tag. Men det var skönt att få svettas lite.

Imorgon är det skola, och jag är antingen den enda som är pepp, eller så är jag den enda som erkänner det. Hoppas på det andra alternativet, men tror det första. ;)

Lithea sover här. Jag förstår inte vad hon tycker är så speciellt med det... Vi gör ju ingenting! Helt galet, barn dras till oss utan att vi ens behöver anstränga oss. Bra eller dåligt?!

Nej, jag är dålig på att uppdatera nu. Men jag kommer ha mer att skriva om senare. Hoppas jag. Massa teaterlektioner imorgon, hurra! Dags att börja skriva teaterdagbok också! Peace out! ;D

touchdown turnaround

Hej! Idag har jag äntligen tränat. Jogging, 25 minuter. Har ingen aning om hur långt, men en vända runt stan. Jag vet att träningen varit dålig, jag antar att jag haft annat att tänka på. Men det blir mer träning i skolan sen med skolgympa, röst och rörelse och dans på estetisk orientering. Och så Friskis då. Nästa vecka kommer jag nog kunna vara med på varje pass. Det är ju imorgon också. Då går jag, absolut :)

Idag skulle jag egentligen åkt in till Skandiateatern med Kim och sett lite bra gratiskonserter. Men Kim är sjuk och busstiderna hem är inavel så jag sket i det. Jag får se "Den gröna milen" på trean ikväll istället. Och sitta vid datorn, för det är jag bra på. Övning ger färdighet. Hehe.. (Desperat rop på hjälp?)

Jag ser fram emot måndagens teaterlektioner, jag har verkligen hamnat i en bra klass :) Vi var nere på marknaden igår, jag och teatertjejerna. Jag satsade 50 spänn på det där förbannade chokladhjulet men vann ingenting. Det var synd, vi skulle inte bjudit killarna som straff för att de inte följde med. Fattade ni vad jag menade nu?

På tal om träning så fick jag nog lite styrketräning när jag hjälpte till att tvätta mammas bil förut. För den var smutsig = aggressiva och hårdhänta tvättag!

Det här blev mest ett uppdateringsinlägg. Jag är trött fast att jag sov till 12. Var vaken till halv två visserligen. Skoltider är nog inte bra för mig, trots att jag är en morgonmänniska. Men jag vänjer mig väl snart. Men hur får jag bort mina ringar under ögonen? De är alltid där, hur mycket vatten jag än dricker och hur länge jag än sover. Om någon vet någon dunderkur, hojta till! Så hörs vi :)

Ps. Om ni inte vet någon dunderkur för att få bort dem, ge tips om hur jag döljer dem. Min foundation är för klen.

teknikens under

Hej! Så, idag har jag gått i skolan. Sista lektionen hade vi gemensamma teaterövningar med tvåorna och treorna. Vi fick skriva varsin replik på ett papper, delas in i grupper och välja varsin. Och så skulle vi sätta ihop ett skådespel.
Vår grupp fick replikerna;
- Vem kan segla förutan vind?
- Kan alla bara kolla på mig en stund?
- Jag vill hellre ha glass!
- Hjälp! Jag tror jag dör!
- Sally vann inget kexchoklad!
- Teatermänniskor är snälla människor!
- Alltså, jag bara älskar dina rosa Snobbentrosor!

Det var faktiskt väldigt roligt. :)

Nu har jag lärt mor om teknikens under = webbkameran! Tagit lite snygga bilder, enjoy!



Även Lithea har fått lite smak på det snygga, ytliga och tillräckligt välbärgade livet. Tillräckligt välbärgad för att ha en WEBBKAMERA!


Ha det bra, vi hörs!

pocket full of sunshine

Hej! Jag har varit på Rix Fm-festival med Malin P. Jag hade typ en timmes skola idag och sen åkte jag hem.

Ingen afrikansk dans idag heller, baaaajs. Ingen träning alltså, visste att jag skulle joggat i onsdags när jag hade chansen! Men jag får väl jogga imorgon istället och på lördag och så friskis på söndag. Blir jättebra!

Nu måste jag sova, ursäktar detta tråkiga inlägg. Jag ville bara uppdatera :)

as above so below

Hej! Idag har varit ännu en dag med ES1a. Vi har haft mentorstid, presentationer och introduktionssamtal. Och när vi hade introduktionssamtal så gick vi in en i taget. Och under tiden körde vi andra Heta Stolen. När var och en ställer en fråga var till den som sitter på Heta Stolen. Och det var många frågor om skostorlekar till killarna. Och det påpekade Markus. Det var roligt, vi hade faktiskt ganska kul :)
Och imorgon blir det roligare, då ska vi dansa afrikansk dans och gå på rundturer.
Sen på kvällen är det Rix Fm- festival, så jag missar Friskis faktiskt. Men det finns fler chanser, jag får helt enkelt köra hårdare på söndag. Jogga på fredag och lördag kanske, får se om jag orkar ;)

Förresten är det mycket folk på bussarna, visste ni det? Hehehe, vi ses :)

I'm your biggest fan, I'll follow you until you love me!

Hej! Så då är man ingen Linus på linjen, jag är Sally på teaterlinjen. Oj, vad jag var nervös. Nästan illamående, nästan kräkas. Men det var ingen fara, har världens härligaste mentor! Tyvärr kommer jag inte att ha honom som lärare förrän i trean. Kanske lite i tvåan.

Vi är 27 elever. 21 tjejer, 6 killar. En kille är på en filminspelning, tuff grabb. Vi har en mexikansk utbytesstudent. Häftig tjej som pratar spanska, har svart hår och rosa lugg. Vi är 18 teatrare och 9 dansare. Teatrarna fick 5 av grabbarna. Heheheh..

Skolan är finare än man tror, maten är värre än man tror. Tacka gudarna för att knäckebrödet är okej! Nejdå, så illa är det inte. Vi åt ganska sent så det hade väl legat ett tag.
Vi börjar 08.00 och har bara skoj på gång. På torsdag ska vi testa afrikansk dans och på fredag, äntligen, är det dags för teaterövningarna.

Vi har tydligen fått en asbra svenskalärare, i alla fall enligt min mentor. Sylve heter han, och han verkar cool. Jag gillar svenska, kan bli kul. Fick även veta att vi har två sovmornar i alla fall. Gött mos!
Och jag ska läsa spanska trots det faktum att om jag väljer bort det får jag sluta tidigare en dag och ha sovmorgon en dag till. Jag kan ju få mycket hjälp nu när vi har våran mexikanska utbytesstudent. Och att kunna spanska verkar äga!

Nej, nu är det snart dags att dra sig mot friskis! Åt sent, men vi får hoppas att det går ändå. Lite håll har ingen dött av.
Ha det gott, vi hörs!
Ps. Jag tror att teaterlinjen kommer bli toppen! Ds.

sommaren med göran

Så, nu har jag sett Sommaren med Göran. Jag måste säga att den inte var särskilt överraskande. Jag har sett så många förhandstittar, trailers, korta dokumentärer osv så man hade ju sett alla de roliga delarna. Så den var inte särskilt överraskande. Fast den var ju rolig för det, men kanske inte sådär så att man går och ser den två gånger på bio eller så.
Så det var filmen.

Men platserna! Visste ni att i biosalong 3 har de tagit bort tre rader och gjort en rad med stolar. De är svarta, och de andra är röda. De svarta stolarna är bredare, man kan fälla upp armstödet, man kan ställa in ryggstöden, man har massor med benutrymme. Ascoola!
Så om ni ser bio, jag rekommenderar salong 3, rad 6! (På filmstaden i Norrköping alltså!) Det kostar 20 kr extra per person men det kan det vara värt, speciellt om man ser en lång film!

Fast Sommaren med Göran är värd att se. Och film är ju bäst på bio så.. se den där! ;D

I haven't felt like this for one thousand and ninetytwo days.

Hej! Jag börjar gymnasiet imorgon. Ska bli så roligt, hoppas jag :)
Ikväll ska jag "fira" sista sommarlovsdagen med några gamla klassisar och gå och se Sommaren med Göran :)

Imorgon börjar Friskis också! Ska bara fixa med kortet. Imorgon är det Caroline, bästa ledaren! I alla fall förra terminen!
Skönt att jag slutar hyfsat tidigt på tisdagar och torsdagar så att jag slipper stressa hem. Det här med stress är jag dålig på. Jag är som mormor och morfar, på plats en halvtimme innan alla andra. Jag går hellre upp jättetidigt än stressar på morgonen.

Nej, nu ska jag spela lite gitarr. Frida gjorde mig lite sugen när vi pratade om gitarr på msn. See ya! En recension av filmen kommer nog ikväll när jag kommer hem. Visst fan, jag måste gå och lägga mig tidigt. Äh, kommer ändå inte kunna somna. Sov till tolv idag. Men det ordnar sig. Vi hörs! :)

Svar till Nillas blogg!

Look alike a friidrottare = klart!

Christian Cantwell, kulstötare

ES1a

Jag har sett mitt schema. De finns på De Geers hemsida redan.



Måndag; 09.30 - 16.10
Tisdag; 08.10 - 13.10
Onsdag; 08.10 - 16.00
Torsdag; 08.25 - 15.05
Fredag; 08.10 - 15.15

16.10 alltså.. Men man får väl stå ut. Det är min framtid vi snackar om ;D


kostym och barfota fötter

Eleanor Rigby
Picks up the rice in the church where a wedding has been.
Lives in a dream
Waits at the window, wearing the face that she keeps in a jar by the door
Who is it for?

All the lonely people.  Where do they all come from?
All the lonely people.  Where do they all belong?



Jag sitter här och väntar på att frukosten ska smälta i magen så att jag kan cykla upp till SOK och ta 2,5:an. Räcker nog med 2,5 kilometer idag, ska ju cykla upp dit också. Och cyklingen tänker jag fasen skriva på funbeat, för det är tre uppförsbackar upp dit :) Man måste göra vad man kan nu när man ligger SIST på funbeat....

bloggarN^

Hej! Jag började tänka på det som Nilla skrev för ett tag sen, om att ta för givet.
Här är min lista!

Jag tar för givet att
- min familj älskar mig
- jag ska få roligt på teaterlinjen
- de mjuka mackorna är slut i matan om jag äter med Oscar Melin
- Axel inte sitter still
- jag någon gång ska till New York
- tomten kommer även om man inte varit snäll hela året

Förresten, började fundera på Sex and the City The Movie, och i den så modellar Carrie i bröllopsklänningar till en artikel i Vouge. Och hon provar en klänning där som är helt fantastiskt. Om jag någonsin gifter mig ska jag gifta mig i en kort, men helt fantastisk, bröllopsklänning. If I got the money ;D
I alla fall, här är klänningen! Helt underbar..


Psst, jag är tydligen diskret modeintresserad. Om jag hade pengarna skulle jag bo i New York och köpa skor och kläder i massor! Dream life :)

slå boobies på en miniräknare

Hejsan hallå! Jag är en trött människa, men en flitig människa. Jag har hunnit med massor hos morfar. Jag har målat färdigt första lagret färg runt fönstrena, oljat två gånger på väggen, och målat

Och sen ska jag höstshoppa! :) Det finns mycket fint nu. Speciellt på Monki! Ta en titt på deras nya uppgraderade, fantastiska, skitsnygga hemsida! www.monkigirl.com

Klänning och skor, båda från Monki. Min absoluta favvoaffär.

sitter på en sten vid en sjö i en skog

Tjena! TACK för alla positiva kommentarer om mitt videoklipp, tackar tackar tackar. Det behövs eftersom youtubarna är så elaka. Två dåliga rankningar och en kommentar som frågar om jag vet hur sexistisk min video är. Heheh, det är ju jag som skrivit texten. Och män är ju sexmaskiner, am I right?!

Idag har jag arbetat. Jag har hjälpt mor att städa ute hos mormor och morfar. Men sen har jag gjort mitt egentliga arbete; Att skrapa bort färgen runt fönstret i sovrummet (på utsidan ofcourse), måla det igen och olja väggen. Jag kom inte jättelångt idag, skrapade bara bort färgen runt dörren. Sen blev det alldeles för kallt och regnigt.
Så nu tog jag en vaaaaarm, jättevarm, och lång, jättelång, dusch. Och nu sitter jag här, trött och cool. Blir bara datorn ikväll. My best friend. Jag får väl hitta en ny låt att göra en cover på. På tal om det, gitarr måste jag spela lite innan gitarren blir ledsen. Det var väldigt längesedan. :)

Bjuder på en bild från bättre vädertider, Oscars land 09 (förra veckan). Ojojoj, vad skönt det vore med solsken! See ya! :)

LAN@myplace

Tja! Nu lanar jag med morsan. Jag har joggat idag förresten! Femman uppe i SOK, och det tog 43 minuter... Men jag körde så långsamt för att spara energi för jag visste aldrig hur långt det var kvar. Inte en aning. Eller jo, till slut kom en skylt där det stod att det var 1 kilometer kvar. Då hade jag fått för mig att det var 1 kilometer kvar tre gånger innan dess. På ren instinkt. Då hade jag fel. Men jag orkade jogga hela tiden i alla fall :)

Lan med mor. Dreamhack nästa år, vem är pepp?


Jag och Salming säger godnatt. Fjortislooken funkar alltid när man är trött och sliten.

JAG ÄR SÅ SUGEN PÅ ROSTBRÖD!

JAG ÄR KLAR! OCH FAN ATT JAG INTE VET HUR MAN LÄGGER UPP YOUTUBE-KLIPP DIREKT I BLOGGEN.
Men jag lägger upp länken och texten och så hoppas jag att ni tar en titt. Läs texten också, annars förstår ni nog inte vad jag säger. (Sjunger)
http://www.youtube.com/watch?v=2RUFMAeGgzk

För er som inte förstår så är min Beyoncé-cover klar, som är lite mer äkta om vad killar egentligen gör. Eller?

If I were a boy, I would stay in our bed.
Make you do my breakfast, 'cause you bleeded down the sheets once again.
Drink beer with the guys, and fart in public for sure.
Complain about your headache, 'cause you never pull it off anymore.


If I were a boy, I would jerk-off all the time
Complain about the small things, like when you use the things that are mine
I'd just watch the sports, even when you are sad
Forget about your birthday, but don't forget mine, I'll get mad


If I were a boy, I would turn off my phone
'Cause I'm tired of hear you nagging, about me never coming home
And when I get the flu. You gotta stay home, you see
'Cause whatever you'll be saying, you'll never get sicker than me


If I were a boy, I think I would live alone
So I didn't have to whisper every night when I come home
I'd have the bed to myself
Play my music all night
Don't care about what's up and down, don't care about what's wrong and what's right


But it's never to late to change back, I know that
I'll say it was a mistake, I'll get my boobs back like that
I'd change my sex everyday
But that would be wrong


So now I'm a boy. And I do understand (yea, I do understand)
That I'll never be a girl again
Wouldn't change back if I could
'Cause this is to great
I should have done this before
I'll change my name to Alex
And never wear skirts anymore


Forever a boy


eksajted

Hej! Jag har faktiskt skrivit klart min Beyoncé cover nu, så jag kanske filmar redan ikväll. Den är fantastisk. Jag kommer lägga upp texten när jag spelat in låten.
Senare ska jag jogga. Sen blir det skönt att duscha.
Jag är väldigt dusch (eller bad) beroende. När jag inte duschar på morgonen efter att jag sovit känns det som att ett lager av smuts ligger över huden och täpper till porerna = mer svett.

Jaha, då var det dags att åka och jogga. See ya later! :D

if i were a boy

Tja! Har lite roliga projekt på gång! Jag håller på och en skriver en cover på Beyonces "If I were a boy", om vad jag skulle göra om jag var en man.
Och jag ska dessutom göra uppföljaren på fjortisguiden. Jag ska redovisa för de vanligaste poserna bland de kända bloggerskorna. Så får du veta hur du ska lyckas i bloggvärlden. Ja, skriva lite bra också kanske ;D

Det är bra, då har jag saker för mig nu när vädret har svikit oss. Men förhoppningsvis blir det lite bra i helgen. Sista helgen på sommarlovet. Sen är det tillbaka till verkligheten. Eller inte tillbaka till verkligheten, min verklighet börjar då. Sjukt spännande. Jag både vill och vill inte. Jag vill spela teater nu, men jag vill inte att sommarlovet ska vara över. Men allt har ett slut. Och en början. Every new beginning comes from someother beginnings end. (Från låten Closing Time av Semisonic)


Men innan mina spännande projekt är klara bjuder jag på en liten goding som ni kan stirra er blinda på.
Brüno.


Mmmm.. Vi vill ha det, eller hur?


svettig

Tja! Kom precis in (23.17) efter min joggingtur. Kort en, 16 minuter, men det är ju så sent och jag ville inte jogga så långt. Tog två varv runt samhället istället. Men jag måste säga att terrängen har gjort sitt, för det var längesedan jag joggade plant och man flög ju fram. Knappt andfådd ;)

Maten på La Uva var god, Veronica. Jag tog en entrecote, eftersom jag inte äter tapasmat. Och den var god och potatisen var också god.

Imorgon åker jag nog ut till landet med mor, sover där åtminstone en natt, tror jag. Vore skönt med lite lantliv faktiskt, det är så tyst och skönt där. (Säger hon som vill flytta till New York?!).
Fast mor hade ju sett en orm där. Jag avskyr ormar. Verkligen livrädd för alla ormar. Även de som är små, som kopparormar. Spindlar är inte lika farligt. Fast en sån där fågelspindel vill man nog inte ha i sin säng. Big no no.

Förresten är jag lite sugen på höst och vinter för alla de otroligt snygga kläderna man kan ha! Kan knappt vänta tills man kan använda stickade tröjor, tjocka strumpbyxor, kängor, halsdukar och mössor utan att behöva ångkoka i sig själv.
Själv är jag mycket för gråa klänningar, koftor, strumpbyxor och snörkängor. Tack och lov för sommaren, men tack och lov för vintern också. :)


förbaskat hungrig

Jag är förbaskat hungrig. Vi ska gå till La Uva och äta, väntar bara på mor&far. Vi har varit hos min kusin och firat hans 18årsdag. Congratz, cuzzen!
Jag känner att jag verkligen måste se Sommaren med Göran någon gång nästa vecka. Lär ju hända. Allt händer när jag säger att det ska hända. (Kissie-attityd).

Usch vad jag är dålig på att skriva. Men jag känner för att engagera mig i ett ämne och skriva iväg. Eller dikta. Jag har börjat på en parodi på Beyoncés "If I were a boy". Det kommer bli fantastiskt. Så ska jag spela in den och lägga upp på Youtube.

Jag skriver nog mer ikväll. Ska jogga också, det har jag bestämt mig för. Väldigt mycket bestämt mig för. Det har varit en dålig vecka, både på mat och träningsfronten. Nästa vecka blir fantastisk. Då ska jag även bestämma om jag ska fortsätta på Friskis i Sörping. Men det tror jag, det är ju så himla roligt :) Och annars får jag nog inte mycket träning gjort när skolan väl börjar. 9 dagar kvar! See ya!

solen skiner kanske bara idag

Hej. Solen skiner, jag solar. Borde duscha, tvätta håret, få saker gjort. Diska också kanske. Läsa ut Harry Potter, leta upp mina solglasögon, rensa bort mina grejer från matbordet, potträna katten, plocka maskrosblad åt Diana. Men jag gör inte det för solen skiner kanske bara idag. Och sen finns det inte många chanser kvar att bli brun. Jag önskar att jag var på landet visserligen, känner verkligen för att ligga på altanen eller vid badberget. Där kan man ju nästan sola näck utan att någon ser en. Är det fint väder i helgen åker jag ut dit, till mamsen. Nu måste jag nog faktiskt duscha ändå, för jag känner mig väldigt smutsig och man vet aldrig när det är dags att fara till Ö Husby och jogga.
Dumt att duscha då, tycker ni. ICKE. Jag har inte duschat sen i onsdags, far och flyg med renligheten bara för att det är sommar. Aja, jag har i alla fall rena kläder nu. Det är antingen en ren kropp och smutsiga kläder, eller smutsig kropp och rena kläder. Ibland både ock. Jag måste raka benen också. See ya later, folks!

papa-paparazzi

Hej vänner. Nu är jag hemma från Oscars land och vi har haft så roligt så :) Jag försökte ladda upp alla bilder här men det blev tydligen för många så det gick inte. Och då hade jag redan raderat de ur arkiven så att man skulle kunna klistra in dem. Skit också. Men jag laddar upp dem på Facebook imorgon eller nåt :) Går snabbare eftersom den tar 5 åt gången.

Men vi kom ut dit vid lunch i måndags. Då gick vi ner till bryggan direkt och såg ut över härligheten. Vattnet alltså. Så gick vi upp igen, plockade lite blåbär i skogen. Sen gjorde vi lunch. Och så badade vi sen! Det var faktiskt sjukt skönt i vattnet! Fast jag har nog ändå blivit mer utav en badkruka med åren. Så var det aldrig för två-tre år sen.
Sen var vi hemma i stugorna. Gick och la oss ganska tidigt men vi pratade till halv fyra. Oscar och Filip skrämde oss. Fast då hade de redan suttit under fönstret på altanen och lyssnat i 45 minuter. Vi ville att alla skulle sova i samma rum men det var svårt med 3 sängar och 7 personer. Så det gick inte an. Men vi somnade ganska snart så fort vi la oss ner och slappnade av.

Tisdagen skulle vi åka ut med båten men den startade aldrig så vi stannade på bryggan och badade. Solen försvann tyvärr ganska hastigt så vi hasade oss upp till stugan igen.
Vi spelade poker också. Och ingen poker är ju poker utan vadslagningar. Så jag och Oscar slog vad. Och han förlorade, så han fick sitta en halvtimme inlåst på dasset! :)

Och sen var vi vakna till fyra. Den här natten försökte vi faktiskt sova i samma rum. Men det blev alldeles för obekvämt tyckte alla utom Filip, som låg kvar på golvet. Inklämd mellan en pall och en säng. Utan täcke och utan något underlag.
Men vi har haft roligt :) Det är ju nog inte så mycket mer vi kommer ses allihop tillsammans. Snart börjar ju skolan. 13 dagar kvar!

Förresten så är Lady Gaga en riktigt cool tjej. Hon spottar ur sig hits. Love Game är sådär, tycker jag, men Paparazzi är sjukt bra. Snygg brud.

Bjuder på den första bilden vi tog på landet i alla fall. The whole crew så att säga. See ya!

big black horse and a cherry tree

Jaha, då åker vi. Vi ses på onsdag. :)

Förresten, Nilla. Vi ska inte dricka någonting så jag slipper utstå den vidriga ölsmaken. Blir bara mineralvatten för min del. Sen ska jag sluta slappa och träna resten av veckan. :D

Peace out!

europé = naturist?!

Hej damer och dårar! Jag är trött, jag blev sjukt förvånad när jag såg att klockan redan var 00.20. Så det är bäst att jag går och lägger mig, så att jag orkar upp imorgon. Big day, Oscars land blir äntligen av! Oj, vad vi har planerat och strukturerat. Ringt och smsat. Handlat och packat. Peppat och surat. Men nu är vi här!
Så vi åker imorgon vid lunch och är där tills på onsdag. Det kommer bli fantastiskt :D

Jag såg en sak idag. Lady Gaga, you know, har gjort en ny video. Paparazzi heter den och gissa vem som spelar i den! Alexander Skarsgård. Och gissa vilket språk de talar! Svenska! Eller ah, bara i det lilla skådespelet innan låten börjar.
Det var roligt att se lite A. Skarsgård på svenska. Han är ju tydligen ganska stor i staterna. Han spelar i någon tv-serie där.
Och så såg jag en intervju med honom där folk fått spela in sina frågor till honom. Då frågade en kille om han tyckte att sexscenerna i tv-serien var svåra och om han någonsin ansett en sexscen lite för avslöjande. Hans svar var för klockrent.
- "Nej, det tycker jag inte. Jag är ju skandinavisk för fan, vi älskar att vara nakna!"

Men så är det nog. Européer är ju kända för att vara sexgalningar. Som Cooper säger i Eurotrip;
- "Du vet väl att Amerika skapades av pryda? Att de flydde från all det galna, europeiska sexet som pågick. Och nu ska jag, Cooper Harris, återvända till mina förfäders länder och uppfylla min vildaste drömmar."

Så är svenska filmer mycket mer avslöjande än amerikanska. I amerikanska kontrakt står det exakt hur mycket de ska visa, i vilka vinklar och under vilka omständigheter. I Sverige är det nog mest
Är du villig att vara naken framför kameran?
Ja eller nej.

Vilket är bäst egentligen?
Nu gör jag som riktiga bloggare gör, jag ställer en fråga. Vilket är bäst? Svenska eller amerikanska villkoren?
Och är européer verkligen så galna som de andra kontinenterna påstår? Hur uppkom den teorin?
Sök på wikipedia och återkom med information till mig. Nu ska jag sova, godnatt :)


Alexander Skarsgård som vampyr i amerikanska tv-serien True blood.


if i fell in love with you

Hej. Begravning igår och sedan var det bara baksäte och E4:an som gällde. Vi kom hem vid tio igårkväll.
Idag har jag varit hos Nilla och joggat, sen for vi till landet och hade kräft/grillspett/korv-skiva. Jag lattjade mest med Alicia, Lithea och Jesper hela kvällen. Alicia föll nog ganska hårt för Jesper. Age is but a number. ;)

Lite bilder från begravningen igår. Eller från minnesstunden efter, som det heter. Jag tog aldrig någon bild på kistan, de som var där vet ju hur den såg ut.






RSS 2.0