here it comes

Det syns inte så bra men det är i alla fall den här klänningen och de där skorna jag köpt :)
(y)


tji fick jag

Nu har jag köpt en klänning till avslutningsmiddagen. En svart med fransar från Vero Moda. Och bruna klackskor från Skopunkten.
Klänningen får mig att se smal ut, jag är så glad :)
Det gick på 600 pix och jag har för tillfället 16 kr på kontot :)
SÅ FRUKTANSVÄRT VÄRT DET! :)

vita möss flög i luften

Hej, mina vänner. Så, avslutningsmiddag den tionde juni. HJÄLP MIG VÄLJA KLÄNNING! Om jag ens ska ha klänning, men det tror jag. De här fyra har jag kollat in än så länge, och kollat måttabeller osv så till och med jag kan ha dem. Ge mig era åsikter, vi säger att de är numrerade 1-4 från vänster. Ni får även säga om ni inte tycker någon av dem, eller om jag ska satsa på byxor, kjol, byxdress osv. I hear you! Peace..

ett, två, tre, knacka och se

Hej. Igår spenderade jag dagen med Malin och kvällen med Malin, Tove & Lovisa. :) Vi var hemma hos Malin, bakade en kladdis, gjorde en fruktsallad, köpte daimglass och såg på film!
Och vi såg skräckisen Barnhemmet. Och jag brukar inte bli särskilt skrämd av filmer men den här var hemsk! Jag satt helspänd hela tiden och väntade. Det var inte mycket läskiga mord och så, bara onaturliga väsen.
Fast favoritscenen måste varit när en gammal tant blev påkörd av en ambulans. Först vart jag skitskraj och skrek, men när vi spolade tillbaka skrattade vi bara. Det såg faktiskt väldigt roligt ut :D
Fast den är på spanska, det visste inte vi. Men skräck är ett internationellt språk. Grejen var bara att man inte förstod vad de sa när man gömde sig under filten.
Men den var väldigt bra, rekommenderas starkt :) Rädsla är mänskligt och vi behöver det! Förutom när det gäller karuseller. Hej med er :)


Förresten!
Är inte den som brukar säga sånt här
jag ska viska det så att ingen hör
Känner mig som om jag var 13 och kär
men jag vill göra sånt som vuxna gör
Vårt pussel passar, legot lägger sig självt
aldrig förut har det varit så

Vi kommer inte längre än till hallen ikväll
vi behåller bara skorna på
Veronica Maggio - Jajaja..

jumpsuit

Hej. Idag har det varit tillräckligt varmt för att äntligen kunna använda min jumpsuit från Monki igen! Jag köpte den i slutet av sommaren förra året, det är mitt absoluta favoritplagg! Men då kunde jag ju inte använda den så mycket, men nu kan jag ha den hela sommaren! Och det är ju faktiskt modernt också, två flugor i en smäll! Men om den inte vore det så skulle jag ha den i alla fall :) För den är så satans mysig!
Om man ser den dåligt är den mer baggy när man står normalt, den har svarta knappar mot en ljusdenim färg och min favorit är kragen! Låg krage i mitt hjärta, skitsnyggt. Hoppas ni klär av er i värmen, hela världen är skitsnygg just nu!

Kolla vad starka mina armar ser ut, förresten. Och vad svaga mina ben ser ut. Hej med er :)

that's alright mama

ELVIS ÄR THE MAN JUST NU. HELL YEAH!

familjen annorlunda

Hej! Idag har varit hektisk! Först hade vi muntligt grupprov på astronomin. Sedan hade jag och Malin en gympalektion för en sjundeklass. Och så var det skämtbilden då! Man skulle byta om, sminkas, fixa håret och hämta accessoarer.. till 19 personer! Vi skulle fylla en droppåse, sminka "transvestiten", sminka fjortisarna, locka/platta/krusa håret på i princip alla! Men det var inte negativt, tvärtom väldigt kul :D Och oj, så söta alla blev. Framförallt Frida var söt, med knästrumpor och röda hängslen! Och de tre gravida var också fina, må jag säga! Gullegulligull!
Men nu är det helg. Trevligt!

Igår åt jag glass och solade med Malin halva eftermiddagen förresten. Vi fick sluta vid två efter nationella matteprovet :D
Här är lite bilder, hehehhehehee. Hej med er, kramen!

let the love tear us apart, i found the cure for a broken heart!

Hej, vänner. Jag väntar med spänning på att få tillbaka provet om Andra Världskriget! Det gick förbryllande bra, helt galet! Sedan får vi se om jag hade rätt. ;)
Nu har jag bestämt mig hur jag vill ha det! Det blir teater på De Geer, tre år framöver :) Ja, jag är i allafall preliminärt antagen. I'll see you on da big stages! Med Persbrandt och Flinck!

Ikväll är det Friskis! Får se hur det går, för jag har haft ont i huvudet halva dagen och halva dagen mensvärk. De tar ut varandra. Jävla skit.
Jag har haft sånt menshumör igår och idag. Igår på förmiddagen var jag skitsur verkligen! Helt galet! Sedan blev jag bara löjlig, skrattade åt ett sånt tråkigt ord som "seminarie". Don't even ask!

Förresten är ju Filip & Fredrik de coolaste killarna i New York just nu. Marilyn Manson är läskig, tyckerja. Fast jag tyckte lite synd om honom när han var tvungen att umgås med Jonas Gardell. Jag gillar Jonas Gardell men i kombo med Marilyn Manson = not good.

Missa inte Knäckebrödsdansen förresten. ta en titt på Youtube vettja! Helt galet bra!
Ikväll är det House också, en av världens coolaste människor, eller hur?! Hugh Laurie. Tänk er han med salt, peppar & en bira. (timon & pumbaa) Hell yeah!

See ya later, alligators!

DET ÄR GLASÖGONEN JAG VILL HA! (robin hood)

elvisp(resley)

As the snow flies
On a cold and gray Chicago mornin'
A poor little baby child is born
In the ghetto
And his mama cries
because if there's one thing that she don't need
it's another  hungry mouth to feed
In the ghetto

People, don't you understand
this child needs a helping hand
or he'll grow  to be an angry young man some day
now take a look at you and me,
are we too blind to see,
or do we simply turn our heads
and look the other way

Well the world turns
and a hungry little boy with a runny nose
plays in the street as the cold wind blows
In the ghetto
(In the ghetto)

And his hunger burns
so he starts to roam the streets at night
and he learns how to steal
and he learns how to fight
In the ghetto
(In the ghetto)

Then one night in desperation
the young man breaks away
He buys a gun, steals a car,
tries to run, but he don't get far
And his mama cries

As a crowd gathers 'round an angry young man
face down on the street with a gun in his hand
In the ghetto
(In the ghetto)

And as her young man dies, (In the ghetto)
on a cold and gray Chicago mornin',
another little baby child is born
In the ghetto
(In the ghetto)

And his mama cries
In the Ghetto

in love we trust

MISSA INTE FÖR ALLT I VÄRLDEN!
21.00 KANAL 5

psst, jag har en secret crush på fredrik wikingsson. bara så att ni vet!

pointed sisters

Hej. Jag ska vara med i ett karaokepass på friskis, kan bli roligt ;) Och vi har även sjungit karaoke på musiken idag :D

Vet ni, jag behöver massor av nya saker! Mina jeans har gått sönder, mina skor är sönder sen länge och jag har ingen ny vårjacka. Tänk om man vore rik.. Man kan visst bli lycklig av pengar, whatever you say!

Jag blev medlem på www.funbeat.se igår förresten. Jättekul sida där man skriver ner all sin träning, och den kan räkna ut, exempelvis, medelhastighet när man joggat. Man kan även skriva ner sina mål och se hur man sakta men säkert når upp till dem. För oss träningsfreak eftersom Nike kräver en massa utrustning! Det här är gratis :)

Jag lägger nog också ut en bild på mitt livs kärlek, Freddie Mercury. Han dog två år innan jag föddes. Men han lever vidare i våra hjärtan, doesn't he?! Hej med er :)

easy livin'

TJA!
Idag bestämde vi tema till vårat "skämtfoto" i klassen. Och vi ska vara en familj :)
Jag ska vara en bebis! Och Malin P också :) Det kommer bli hur bra som helst!
Någon som har en over-sized body att låna ut till mig?!

Jag gjorde dessutom muntliga nationella i svenska idag :) Tillsammans med Malin, Mando & Oscar. Det gick nog ganska bra, hoppas jag :) Jag försökte dessutom få reda på mitt preliminära svar idag men syon var aldrig nere i lärarnas korridor när jag gick ner!

Nu måste jag plugga, prov om Andra Världskriget imorgon! Fy! Och redovisning på spanskan. Och möjligt muntliga nationella i matte...
Jag säger som Malin jag; "Allt händer på torsdag!"
Jag vet inte riktigt vad vi gick på på spanskan men vi skrattade utav helsike åt ingenting... Hon lyckades kittla mig också, jag är nästan aldrig kittlig! :D Awesomeeeeee...

Hej med er :)

blame it on the boogie

HEJ! Jag joggade Statsloppet (5 km) nu på morgonen. Sprang visserligen inte hela, gick lite som någon slags uppvärmning. Men jag klarade i alla fall kanalbanken till tegelbruket och tillbaka till brunnen utan att stanna i alla fall. Hela varvet tog 41 minuter. Så joggar jag tillräckligt nu så kanske jag kan klara Vårruset på 35-38 minuter? :)
Och om det blir något Statslopp i höst, möjligen halvtimmen blankt. Jag ska nog börja cykla lite mer också, bygga upp lite benmuskler. För jag har oftast inte så mycket problem med flåset så, när jag joggar. Men benen tar sjukligt mycket stryk, bra om jag cyklar upp dem då.

Träffade Malin en snabbis förut, hon hälsade på lite :)
Ska nog ringa eller skicka ett sms till henne sedan :D

Pluggandet till Andra Världskriget går bra förresten, jag tror jag vet det mesta om alla årtal och så vidare.
-32 Hitler regeringschef.
-34 Branden i riksdagshuset
Utrensning inom SA

Hitler utropar sig själv till Führer osv.
Det kan nog gå :)

Hej med er, hoppas ni haft en bra påsk.

förhoppningar och regnbågar

IDAG KOMMER ÄNTLIGEN MALIN HEM :)

Idag ska jag verkligen börja plugga på Andra Världskriget. Vid slutet av dagen lovar jag att åtminstone kunna allt om mellankrigstiden! Provet kommer att suga, vår lärare har en tendens att komma med frågor som "Skriv ner allt du vet om....". Helt hopplöst. Då kunde vi lika gärna göra en uppsats. Eller ha grupprov, som vi hade med Samhällsekonomin. Det skulle äga. Då behöver man inte kunna allt själv ;)
Glad påsk på er, vänner :)

medley

Tjenna! Jag har varit på badet idag. Och nu är jag sjukt trött. Och jag simmade knappt, sprang mest i trapporna till vattenrutschkanan :)

Jag har inte uppdaterat så mycket för att jag mest städat här hemma, till mors tjejfest. Och nu är den klar så nu måste jag sätta igång med pluggandet till provet om Andra Världskriget. Men det kanske jag gör imorgon, funderar på att ta en liten powernap.
Hejdå!

en midsommarnattsdröm

jag behöver dig, mer än vad jag vill ha dig
och jag vill ha dig för gamla tiders skull
du betydde inte allt
men det blåste aldrig kallt
du var solskenet
och jag var ensam


Håkan vet alltid hur det är, precis såhär är det för mig!

fleet foxes

Vad vi gör är falsk pantomin
På avstånd, men ändå intimt
Men bara från min sida...


ÄNTLIGEN SOL IGEN! Blir möjligen en promenad, upp och fota lite på ramunderberget :)
Och så ska jag spela gitarr :)
Var ute och joggade nu på morgonen, från slussen till klaffbron och tillbaka. Inte jättelångt men det behövs inte mycket för att endorfinerna ska flöda.

GRATTIS TILL MALIN P SOM FYLLER 16 ÅR IDAG :)

Adjö!

american pie

HEJ! Nu suger vädret juuuuuuu!
Jag saknar Malin.
Jag har godis kvar sen igår, det tänker jag äta nu.
Det suger att mor och far är sjuka för då kommer jag också att bli det. Antagligen. Men jag ska försöka stå på mig. Jag har ett rykte att beskydda. JAG BLIR ALDRIG SJUK!
Vi ses!

öland-08

fel del av gården

GRATTIS SYRRAN SOM FYLLER 20 BAST IDAG!

Ännu en vacker dag. Blir nog att spela lite gitarr utomhus i solen idag, försöker lära mig Hey There Delilah. Men jag brukar inte spela tvåtonigt, så vi får se. :) Övning ger färdighet!

Ses!

ah, men du vet

dom är uppe på taken. alla är högt över staden.
sommarn snurrade fort, när vi bara snöade bort.
och jag vågade aldrig hålla din hand.
vi är inte såna som i slutet får varann.

och alla bara pratar, är det sant?
och jag har hört om dig
jag kommer aldrig tillbaka hit igen
neonskyltar på gatorna
sänder ljus till mig och skatorna
alla dansar, och jag tänker
är du också själv?
var är du ikväll..

vem kysste Elin
bakom ryggen på Marie?
var det den store poeten
som hon var förälskad i?
fanns det en plats
i hennes värld för två?
snälla skicka ett vykort
för jag undrar så

och jag undrar vad som händer
i vår del av stan
vinden håller tal vid en hamburgebar
den har blåst sig trött
och alla flickor har gått hem
och du va sötade än dom
men jag slängde bort dig igen
jag slängde bort nån slags vän


jag hade hoppats på något.
om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.

firestarter

Hej hallå.
Idag har jag gått.
Och pratat en hel del.
Och solat, för det har varit väldigt vårigt.
Med någon jag tycker om och delar väldigt mycket minnen med.
Det pratade vi om.
Men vi har nog mer att säga om livet när vi blir gamla.
Bara så ni vet.

ett drömspel

har vi sett idag med skolan på östgötateatern. Den var väl lite lustig, men ändå helt okej :)
Det är ju ändå min karriär jag ser framför mig. Om x antal år kommer jag också spruta ketchup på mina jobbarkompisar. ;)

Efter teatern gick jag och Malin upp till stan och var där. :) Shoppade lite, jag la undan en jacka och köpte solglasögon.
Malin köpte en tröja, foundation, lite sminkprylar och solglasögon. :)
Det börjar ju äntligen bli vår nu! <3

Sallan och Mallan goes "wild" @ Malins place!

RSS 2.0