radio ga ga

Men hej!

Jag är bland de lyckligaste människorna i världen för igår fick jag ett brev från De Geer. Där stod det att jag fått 315 poäng av 320 möjliga på mitt praktiska prov. Jag var så jävla nervös, och det redde ju ut sig bra :D
Men jag vill ju hellre komma in på scen och musikal så vi får väl se när det brevet kommer :) Om det kommer något!

Imorgon ska vi till nkpg med skolan och se Ett Drömspel. Kan bli trevligt, ohja ohja :)

Förresten är Kärlekshandboken snart klar, jag ska nog leta upp lite fler bilder :)
Vi hoppas på Mvg :)

Det här är förresten jag och min allra bästa vän i hela världen! Ain't that right, baby?!

the show must go on

Så, nu uppdaterar jag!

Fredag! Den här veckan har flugit förbi.Och den här dagen också. No:n gick snabbt, studerade mest virvlarna som vinden skapade av snön. Matten flyger oftast förbi när vi bara pluggar inför nationella. Musiken går ju som vanligt snabbt, lunchen flyger, so:n flög iväg när vi diskuterade en film vi såg i måndags. En hemsk film, från Auschwitz, när ryssarna befriade de judiska fångarna. Usch usch för nazismen. Sedan hade vi bild, som jag spenderade inne i träslöjden med en modell av något kreativt jag uppfunnit. Det var nog den bästa lektionen idag, av olika anledningar ;)

Idag är det Let's Dance och ostbågefredag! Imorrn ska jag faktiskt på basket i Stadium Arena :) Tjejbasket visserligen, men det får duga :D Det ar väldigt längesen (:

Får jag säga att Queen är det bästa bandet jag kan lyssna på för tillfället! Och de passar jättebra när jag ska skriva Kärlekshandboken. Jag funderar på att göra det lite grann nu. Och se än en gång på den där videon med hur man spelar Hey There Delilah på gitarr :) Försökte idag på musiken men jag kom inte ihåg ackorden! Nu börjar jag bli hungrig, mamma slutar snart och papsen borde komma hem vilken sekund som helst. Vi ses i framtiden, puss och hej :)

don't stop me now

Don't stop me now - Queens is da bomb just nu!

Jag laddade ner Powersongs som jag hittade på nikeplus.com förut och nu är jag pepp på jogging. Tror fan att vädergudarna sviker mig, jag är inte pepp på att få vattenskador i hörlurarna och själv bli dyngsur. That's not sexy!

Förresten är vi klara med dansen på gympan också, till Eye of the Tiger. Känns skönt som fasen (: Nu ska vi bara anteckna ner den och komma ihåg den ;)

Och Kärlekshandboken i svenskan går också bra, jag hoppas på Mvg för mina senaste arbeten har inte varit på topp :(
Biologin får vi hoppas går bra, jag satsar på Vg (: Och jag är näääästan klar med västen i slöjden också! Känns skönt :D

Tack&hej för mig!

jag har smakat på ett regn

Hej! I lördags joggade jag, igår var jag på friskis och idag joggade jag igen :) Och jag förvånar mig själv varje gång! Idag orkade jag 2,5 i SOK, klarade till och med mördarbacken! Så nu är jag glad :)

Jag har dessutom varit ensam hemma hela dagen och det har gett chans till att laga lite nyttig mat, sånt som min far inte äter ;)
Jag gjorde kycklingwok och ris, fick i mig lite grönsaker :) Sedan har jag dessutom slopat allt vad godis heter idag, tuggat lite tuggummi för det värsta sockersuget. Jag har också satt i mig en hel låda vinddruvor ;) Chokladen ligger och retar mig i kylskåpet, far har köpt hem. Hmm...
Men icke! Nu är jag anmäld till Vårruset också, det ska gå :) Jag är så pepp på träning nu! :D Nu kanske jag ska sätta i mig lite yoghurt, för nu smyger sockersuget på igen. Men får se. :) Vi ses när vi ses, tack&hej!

sheila

Underbart fint namn, det där, Sheila. :)

Jag ska passa Havanna sen och sedan får vi se om det blir något Friskis, jag lägger bara på mig mer och mer träningsvärk, det tar aldrig slut! Men jag borde faktiskt gå på friskis, om syrran och Lithea hinner hem till det :)

VEM HADE NÅGONSIN TROTT ATT MALENA SKULLE VINNA MELODIFESTIVALEN?!
Jag trodde skarpt på Måns. Eller EMD. Men det kanske går skitbra i esc. Time will tell..

12.12; Vi höjer glaset för de övergivna och för att jag vill se "Låt den rätte komma in". Igår lärde jag mig att den spelats in Blackeberg. Dit har jag ingen koppling alls :)
HEJDÅ!

du är det käraste jag har

Hej! Jag joggade Statsloppet imorse (5 km), tog 39 min och mitt mål var 45 min :) Och då hade jag träningsvärk fortfarande ;)

Så nu vill jag bara träna, träna, träna. Ska till friskis imorrn också, inte varit där sen i tisdags :)
Nej, jag är inte alls för aktiv. Och nej, det här är inte farligt på något sätt. Träning mår jag bra av, låt mig ha det kvar. För för första gången i mitt liv är jag peppad att röra mig från att ha varit en soffsittande, godissnaskande tjockis! Vi ses på Vårruset! Syrran ska försöka klarar det på 30 min :) Jag vill nog klara det på 35 :D

Ha det gott, tänk smått och lev rått!

smus

Hej, mina vänner! Jag var ju på Film&musik igår och gjorde praktiskt prov! Först dans; Jag kan säga att jag har en sjujävla träningsvärk och det krävdes viss smidighet för det där. Men det var väl helt okej.
Sedan sång; ÅHNEJ! Först spelade vi den i jättehög tonart och då sprack min röst och det blev vääääldigt falsk :(
Men så sänkte vi den och jag hoppas att de såg någon slags positivet i vad jag gjorde. Sedan sjöng jag Titanic, gick mycket bättre. Hoppas det var okej :)
Och så en intervju; Det var hur trevligt som helst och jag tror att jag skulle kunna prata hur länge som helst med henne :)
Och så monologen; Det gick också skitbra, det kändes toppen :) Hon och jag kunde verkligen prata och VAD JAG ÄLSKAR ATT PRATA MED MÄNNISKOR SOM FÖRSTÅR STORHETEN I TEATER <3
Vi får se, har jag en chans att komma in där så kanske jag väljer det :)

När jag kommit hem igår träffade jag Malin och var hos henne flera timmar :) Vi hittade massor av gamla låtar som vi dansade och sjöng till. Vad jag tycker om henne.. <3
Hon bjussade även på ostbågar med chilismak. Ganska gott, men det var tur att jag hade en vattenflaska i väskan när Malin var och åt ;)

Nu är det långhelg, tack för mig <3

we see things they'll never see

OASIS just nu i mitt hjärta alldeles för mycket <3

Så jag ska till Film&musik imorgon och göra praktiskt prov. Vi ska dansa! Och sjunga! Monologen är väl lugn, men snäääällla. Jag har ju valt Titanic av Mikael Wiehe men jag börjar få second thoughts. Ska jag verkligen sjunga den? Och så glömde jag skicka in noterna också, så vi får se om jag får något komp imorgon. Nu blir jag nervös igen! Jag och mina nerver blir alltid osams när det är sånt här på gång!

Men jag slipper ju skolan! Fast jag hade velat ha syslöjd.. Min väst är ju nästan klar, men jag ska hinna brodera och göra om ett plagg också :(

Nu funkar min internetbank, äntligen! Och det börjar trilla in slantar till skoltröjorna också :)  We're moving forwards!

Gulliga människor på De Geer i måndags förresten. Verkligen skitsnälla :) För er som undrar så gick det bra, vi får se tids nog!

Nu vankas det spagge och köttfärssås! Tack för mig & hej!

scullery

Skyll er själva! Ni vet inte vad ni går miste om! Det här är mitt kungarike.. Jag ser allt, hör allt, vet allt! Här finns livets nödtorft; två pubar därborta, fish-and-chips stånd runt hörnet, nånstans att sova.
Skål på dig! Men vilket jävla place. Vi har stan, vi har gatan, vi har tippen. Det här är ändstationen. Allt som inte behövs, undanskyfflat på ett ställe. Ni har inte sett någonting än. Vi har t.ex. Gamla Molly i sjuan. Professorn i hörnhuset där borta! Ett skinhead i 14, han är inte riktigt klok! Vi har litet av varje. Vi har karlavagnen, vi har vad-fan-den-nu-heter.
Månen börjar fyllna till och jag med. Jag är full och galen. Ett gott råd; Håll er till mig ikväll. Håll er till mig.


Jodå, jag kan det utantill :) Tack&godnatt!

zackarias

Hallå era jävla idioter! Nej, jag bara skoja. Lite..

Nervositeten slår till med knytnävsslag och jag kommer säkert kräkas imorgon. Fråga inte varför, för jag orkar inte förklara för fler nu! Känns lite hjärtkrossande att alla glömmer vad jag ska göra hela tiden.. höhöhöhöhö!

Zackarias i mitt hjärta. De supportar Streets of mars den 20:e, och jag och Olle skulle gått om det inte var den förbaskade 18-årsgränsen. Pisses me off..

Jag har varit på treårskalas = huvudvärk! But it is what it is, baby.

KOMMENTERA MERA! <3

för pervosarna

Hej och hå. Jag är helt slut efter stavgången och dagens låt är definitivt Flickan och kråkan med Mikael Wiehe!

Jag satt häromdagen och läste min tidning
en dag som så många förut.
O jag tänkte på alla dom drömmar man drömt som
en efter en har tagit slut

Då såg jag en bild av en flicka
med en skadskjuten kråka i famn
hon springer iväg genom skogen
så fort som hon någonsin kan

Och hon springer med fladdrande lockar
hon springer på taniga ben
o hon bönar och ber och hon hoppas och tror
att det inte ska vara för sent

Flickan är liten och hennes hår är så ljust
o hennes kind är så flämtande röd
kråkan är klumpig och kraxande svart
om en stund är den alldeles död

Men flickan, hon springer för livet
hos en skadskjuten fågel i famn
hon springer mot trygghet och värme
för det som är riktigt och sant

O hon springer med tindrande ögon
hon springer på taniga ben
för hon vet att det är sant, det som pappa har sagt
att finns det liv är det aldrig för sent

O jag började darra i vånda och nöd
jag skakade av rädsla och skräck
för jag visste ju alldeles tydligt och klart
att det var bilden av mig som jag sett

För mitt hopp är en skadsjuten kråka
och jag är ett springande barn
som tror det finns någon som kan hjälpa mig än
som tror det finns nån som har svar

O jag springer med bultande hjärta
jag springer på taniga ben
O jag bönar och ber, fast jag egentligen vet
att det redan är alldeles för sent

(JAG HOPPAS NI TAR MINA RUBRIKER MED EN NYPA SALT. INGA ÄR SÄRSKILT SERIÖSA!)

ohyeah, right baby!

Hej.
Cool och School.
Det här är ett rim som är medvetet påhittat. Det fanns faktiskt redan på istiden då de som hade hjärnor ville att skolan skulle vara något häftigt. Så då kom man på Cool-School. Cool betyder ju sval, och där ville de här frusna stackarna vara eftersom allt annat var så jävla skitkallt!
Men nu gör vi uppror!
School is not cool! Damn..

Jag är så trött, älskling..

GOOD SHIT!

Snodde vafan..

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:
White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gay
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs

I SLEPT WITH A BOWL OF CEREALS BECAUSE I'M A PIMP AND YOU'RE JEALOUS!

video killed the radiostar

Hej! Jag pluggar matte, monologer och sångtexter! Det blir att läsa monologen från "Road" på De Geer :) Och jag slipper den hemska friluftsdagen också! Men torsdagar tar död på mig! Det är tamejfan alltid äcklig mat på torsdagar, tidig lunch. Fyra låånga lektioner efter lunch; Spanska, matte, no och svenska. Huvudvärken rinner över på torsdagar och jag blir så trött! Jag vill ha gymnasium nu!

Men jag är skeptisk till pendlandet. Hur är det egentligen att pendla? Det frågar jag er pendlare. Skål för pendlarna!

Jag ska sjunga Mikael Wiehes "Titanic" på Film&musik. Awesomely awesome stuff!

Nej, hörreni. Snart ska jag gå ut och samla steg, när jag tagit 1-2 huvudvärkstabletter och så.

Och kom ihåg! Svartsjukan suger, men känslofrosten duger! Tack&hej

thorsten flinck

Nu har jag sett Thorsten Flinck, tillräckligt nära för att se hans sneda fötter och nästan bli besprutad med hans saliv.
Han kom till skolan idag och visade upp Doktor Glas. Jag är imponerad..

Snart är det dags för praktiska provet och efter en liten, liten kommentar av Per på bilddagboken är jag mer pepp än någonsin :) Jag blev pepp på teater också, när jag såg Thorsten. Det är så galet intressant och definitivt mitt drömyrke!
I tvåan ville jag bli uppfinnare. Sedan hotelldirektör. Sedan skådespelare. Skådespelerska låter så himla fult, skådespelare ska jag bli! Så får det bli, nu ska jag träna in mina monologer! Tack & Hej!


Jag bygger murar runt mig själv hela tiden
Och det är bara jag som river dem


Jag kan inte skylla någonting på dig längre
Men vems fel är det att det du sagt ekar i mitt huvud?


Och ju längre tiden går, desto mer vill jag ha dig

Och ingen kan förneka att mina känslor svallar igen


Samma skiva går på repeat, de sjunger om dig i varje sång

Och det är för din skull jag har msn


Slå mig, så blir jag verkligen arg på dig igen
Så kan jag börja räkna ner halvåret det tog att komma över dig förra gången


RSS 2.0