my webcam and me, living the dream


the things i'd do to be a rich new york-girl

Sex and the City 2 var verkligen jättebra! Jag vill nog se den på bio igen. :)Förresten, den vackraste låten på Spotify just nu:
Helen Sjöholm - Du måste finnas från "Kristina från Duvemåla".
Jag vore ingenstans.
Jag vore ingenting, om du inte fanns.


satc 2

Salong 5, 17:45 imorgon. The place to be! ;)"Sprider kärlek på en gata med för mycket ensamhet. Sätt på hörlurar när du slipper skrik, men vad vet jag om ensamhet så jag hoppar & trampar på ditt hjärta."
Little Marbles.


favoritband just nu

LITTLE MARBLES


jag önskar att hela världen vore på rim

Idag har jag varit på en föreställning sammansatt av monologer. Och jag blev inte ett dugg sugen på piroger! Imorgon är det gymnasieslaget, då ska vi heja på De Geerlaget!
Då ska även dansarna dansa, se om det kan sinnena sansa.
Det är någon melodifestival på burken. Hör vi ett ABBA-riff, vem är skurken?
Har ni också undrat om musiken kan ta slut? Jag hoppas inte, för då går jag ut.
Jag är inte jättetrött, kan nog inte sova än. Fast jag har nog lite nattsömn på känn.
Nu ska Anna sjunga, hoppas hon får hela stadion att gunga!
Det ska jag se, så nu får jag be... er alla att avvakta, nästa inlägg, som förhoppningvis innehåller lite fakta!
Puss och godnatt, vi ses en annan dag! För det hoppas i alla fall jag! ;)Du är så smal, jag väger mer än du.
Jag är kortare än dig, du har växt om mig nu.
Du håller känslorna i styr, jag gråter så lätt.
Nu nöjer dig med några timmar, jag blir aldrig mätt.
Du spelar trummor, jag kan inte ens klappa i takt.
Sånt är oviktigt, men jag minns varje ord du sagt.
Du är okej, jag har byggt upp ett beroende av dig.
Du funderar och dividerar, jag kan inte säga nej.
Det finns några saker som jag verkligen vet.
Det syns så tydligt, det är ingen hemlighet.
Jag riskerar framtida uppbrott och medförd smärta.
Du vet det redan egentligen, men du har vunnit mitt hjärta.

obehöriga äga ej tillträde


this sure ain't obvious, but everything's brighten up


för spontana vänner

Jag tar och cyklar till Norrköping en sväng. Ses!


varför skulle jag nånsin behöva skaffa egna barn?

Det gör alla andra i min närhet så bra redan. Jag är 16 år gammal och har redan tre systerdöttrar. Var ska detta sluta?

Lexie

bittersöt hatkärlek

Min mor ville lägga pengar på en katt. Hon kommer om en vecka...

Förresten, namnförslag?

och fast du alltid missfärgar din tvätt, är du den vackraste jag sett.

Dagens hiss: Rostmackor med ost&marmelad. Kyssar. Marabou mjölkchoklad. Alvedon. Cykelbyxor. Dans. Raymond&Maria. Nike.

Dagens diss: HUVUDVÄRK

Så, trots bankande huvudvärk och kvinnokomplex är jag jätteglad. Jag pratade med Jocke förut om att jag skulle sluta beklaga mig så mycket på bloggen eftersom jag själv ser det som ganska patetiskt. Så nu ska jag skriva hur bra jag mår! Jag är bara trött på alla skolarbeten som väntar just nu. Vi har tre prov den här veckan, ett prov och ett läxförhör nästa vecka. Och så teaterdagboken som helst ska lämnas in imorgon. Men jag håller humöret uppe (försöker i alla fall) fast att jag helst av allt skulle vilja sitta utomhus med någon kär människa och tala om sådant som hänt för inte alls så länge sedan men som nu känns som något värt att ta upp på historialektionen.

Jag är för smörig. Jag vill ha sommarlov och jag vill börja jobba. Vi ses, ni. Hejhej!

fame the musical

The way I know I really feel about you. The way I know I'll always feel about you. Why can't we, why can't we, why can't we try to play a love scene. We don't need the violins to play a love scene. Where we see how love begins. Find a way to start and learn to play the part of a perfect scene from a play unknown. Lets play a love scene of our own.

Schhh... Det har börjat.


Viska inte ens, du måste observera.Koncentrera dig. Snart är det din tur att bli kär.den enda jag bjuder hem

Jaha, då är det snart dags för nationella i spanska. Och det är dags att ta tag i saker idag. Men jag sprudlar över av känslor och jag går snart av. Det är en blandning av lycka och sorg, men det är främst obeskrivlig glädje. Fast jag är väldigt trött också, jag har en tendens att alltid vakna jättetidigt. Och jag menar, om det ligger en stenhet pojkvän bredvid mig är det klart jag väcker honom. Sisådär vid åtta en söndagsmorgon. :)
Nej, men som sagt. Idag ska jag plugga och vila, skriva teaterdagbok framförallt eftersom den ska in nästa vecka. Det är massor att göra nu de närmsta två veckorna, jag ska även på utbildning på smultronstället imorgon. Jag har ju nämligen fått det städjobbet där det även ingår att jobba i "skopan". Alltså i kiosken där man köper glass. Så då måste jag lära mig det, kassan och så vidare. Och så även städutbildning och hygienkurs. High five!!
Usch, vad trött jag är. Och godissugen! Nu ska jag klippa naglarna, puss&kram!

För att du bara är. Och för att du tar fram det enda i mig som är någonting att ha. Jag älskar dig <3

den bästa deltagaren i idol NÅGONSIN.

Alltså, Amanda Jenssen... Det är helt galet. Oh my dinosaur, vad hon är bra. <3
idag är en bättre dag

Idag är en typisk sådan dag då jag struntar i att duscha och städar istället. Det är en sådan dag jag vaknar tidigt med nacksmärtor och byter kudde. Idag är en sådan dag jag luktar nattsömn och köper godis för oberäkneliga belopp. Det är en sådan dag när jag delar bra med musik med pappa på Spotify och bloggar om oväsentliga saker. Det är en sådan dag jag går på toa bara för att jag inte har något annat för mig och det är sådana dagar lunch blir viktigt. I vissa sällsynta fall är de dessutom sådana dagar jag går ut och joggar. Men först pluggar jag kulturhistoria och tar kanske en powernap på eftermiddagen. Det är den enda dagen på många dagar min säng blir bäddad. Och det är en sån dag min pappa fyller år. Det är en bra dag.


just därför

Därför att saker som verkar bli så gulligt för andra blir så totalt misslyckade när jag gör det. Jag fuskar mig till perfektion, men jag känner någon som avslöjar mig hela tiden. Det är just sånt som leder till att jag just nu stängde av mobilen och inte ska röra den på resten av kvällen. Men jag är dessutom hemskt självkritisk och detaljer kan reta mig till vansinne. Vad klassas jag som då? Normal, onormal eller lite allmänt skev bara? Sådär harmlöst som en annan människa i min närhet alltid påstår att han/hon är.
Och jag avskyr verkligen ljudet av när "välkommen"-skylten slår mot dörren och jag avskyr att det är katthår överallt. Jag avskyr att några få ord som inte riktigt var med i beräkningarna kan förstöra hela min dag. Jag avskyr att jag har två prov imorgon och jag avskyr det faktum att jag måste spendera hela min kväll nerklämd i skolböcker.
Den här dagen började så fruktansvärt bra, jag var glad redan när jag vaknade. Jag var så glad för att solen lyste. Sen drog musiklektionen ner mig. Och sen drog svenskaprovet ner mig ännu djupare. Jag nådde botten på kulturhistorian.
Det enda positiva är de där jag helst umgås med i skolan och den där pojkvännen som jag faktiskt älskar. Det är så skönt att ha dem omkring. Speciellt när jag är såhär nere. Fast vet ni, man skulle inte uppskatta de lyckliga stunderna om man inte hade några sorgsna. Nu ska jag gräva ner mig i spanska verbformer och världens mest hemska matte. Seeya.


debbie harry, snyggare fanns nog inte under hennes glansdagar
to-do-list 100509

Hej allihopa. Efter 10 timmars väntan, varav 8 i kön utanför Kulturhuset i Stockholm, fick jag och Nellie snällt ta tunnelbanan mot Hammarbyhöjden, båda med varsitt "nej" fastklistrad på insidan av öronen. Kön var fruktansvärd, hemsk, kall som is och blöt. Men vi kom in och fick sjunga för varsin "minijury", men det fick räcka tydligen. Men det gör ingenting, nu har vi i alla fall gjort det. Vi är fortfarande bäst :)

Att göra innan läggdags:
- Plugga svenska, spanska och skriva teaterdagbok
- Jogga!
- Göra klart kläder inför imorrn (fast det gör jag ju varje kväll)
- Plugga lite till..
- Dricka te!

Vi ses (y)

finn fyra, fem rätt

Jajjemen, ni tror rätt. Imorgon far jag & Nellie 'Belliebutton' Håkansson till den kungliga huvudstaden och antar utmaningen. Jag har inga förväntningar överhuvudtaget för man ska inte tro för mycket. Jag tycker att vi bara är så jävla coola som åker. (y)


it's OK to look good

Det är ju lite hets inför beach 2010. Fast vet ni, jag blir nog helst brunast av alla i sommar än smalast av alla. Puss&kram!


dansar med björnarna

Fredag: Muntliga nationella, engelska
Nästa vecka: Svenskaprov grammatik, nationella matte och spanskaprov
Nästnästa vecka: Nationella spanska, kulturhistoriaskrivning och nationella matte
Hela tiden: Teaterdagbok

SALLY KALERED HAR BLIVIT TILLDELAD FÖLJANDE INDIVIDUELLA VAL
Webbdesign 100 poäng (just kill me right now)
Psykologi 50 poäng
Körsång 50 poäng

Bör jag byta webbdesign mot spanska steg 4? Kanske. Eller förhoppningsvis hitta en plats i filosofin. Allt utom webbdesign just nu. Varför valde jag det? Åh, vad dum jag är.
Jag har inte "hunnit" med någon träning den här veckan heller. Vad är det jag prioriterar egentligen? Att se på tv? Nej, jag måste plugga, träna, städa, ta tag i saker. Se till att inte få något IG i någon kurs nu. Framförallt inte i spanska. Det vill jag verkligen lyckas med. Och framförallt datan just nu! Usch vad dåligt det med den.
Och matten ska vi inte tala om. Det ska bli så skönt med sommarlov sen, bara jag slipper plugga. Men då börjar jag ju jobba istället. Ingen vila, ingen ro. :)

Linus, du är bäst. Puss, älskling. <3
Någon dag snart ska jag cykla till skolan. Sisådär 2 mil. :)

Ps. Jag träffade Malin, Oscar och Marcus i söndags som jag inte umgåtts med på hundra år. It was awesome!!RSS 2.0