nyc

Hej vänner. Jag har en sådan otrolig lust att resa. Och God knows hur länge jag velat åka till New York. Det här måste vara drömmarnas stad. Sedan jag såg första avsnittet av Sex and the City har det här varit drömdestinationen. The big apple.
Jag vägrar låta mitt liv ta slut innan jag upplevt New York. Jag ser det överallt. I Sex and the city, i Vänner, i The City. Anna Ternheim sjunger om det i sin låt "New York". Filip & Fredrik kör live från New York varje söndag och OJ, vad jag vill dit!

Min mamma förstår det inte alls. Varje gång jag tjatar om det rynkar hon pannan och drömmer om ett tapeterna till vardagsrummet på landet.
Jag ser stil, klass, trash och New York. Min vän Oscar förstår det inte heller. Han tjatar om San Francisco, Chicago, Miami och Los Angeles. Men ingen av de städerna kan mätta mitt begär efter New York.
Om jag skulle vinna, hitta eller förtjäna massor med pengar nu skulle jag utan tvekan åka till New York. Jag skulle besöka varenda del av fanskapet, åka gul taxibil, go on a boatride 'round Manhattan, see the statue of liberty.
Alla dessa fantastiska byggnader, fantastiska människor. Vädret är ju ungefär som i Sverige, det kan jag vänja mig vid.
Ta mig till New York nu, och jag är dig skyldig varenda dag tills någon av oss lämnar livet.

Nu tänker jag skriva ut den här bilden och klistra upp på väggen. Tack för mig.

9 to 5

Idag har jag solat och badat. Och bada var bara skönt när man kom upp. Ikväll är det Robinson-final, heja Jarmo!
Tack för mig!

Förresten så är min "pektå" aningen längre än min stortå. Hehehe :)

elden

Hej damer och dårar. Med choklad under naglarna, sitter jag här. Med stolthet berättar jag för världen om min rekordtid på Vårruset. 35 minuter blev gårdagens nummer, det som tidigare varit 38. Lättnaden hade skepnaden av svettdroppar på min panna, och jag sjönk samman med den. Jag slickade igen kuvertet som historian fyllt med besvikelser, jag tar över världen från och med nu. Öronen klingar American Pie, vi ses på måndag.
Nej, men jag blev stolt och glad :)
Fredagskvällen ska jag spendera med att se på tv och spela gitarr eller nåt, om ingen annan har en bättre idé?

Elden tillägnas alla nyfunna kärlekar därute, det känns som att det går bra nu.
Med sommar kommer passionen, lekfullheten och fantasin. Ta vara på den. Tack för mig.

californication

Nu ger jag mig snart av för att springa Vårruset. Jag är nervös, men vad ska jag vara nervös över? Jag kommer ju att överleva, men Vårruset känns SÅ mycket längre än stadsloppet här hemma.
Jag kommer nog bli lugn så fort jag kommer in på Drottninggatan, då är det bara ungefär 2 km kvar. Och raksträcka, inget kan gå fel. Jag springer nog inte vilse i alla fall.
Startnummer 450, heja på mig!

hair the musical

Hallå idioter :)
Tänkte bara droppa förbi min egen blogg.
Jag har köpt nya skor. Japp. Byebye.

rör du

Hej! Hugh Laurie är nog en av världens sexigaste män genom tiderna. Stirra er blinda på puddingen!


Tack för mig :)

maniac

Hej, vänner. Nu är det långhelg. Alicia är här och bor här tills på måndag, när hennes föräldrar är i Frankrike :)

Religionsprov nästa vecka, men vad ska vi göra sen? Nu börjar väl ändå skolmåstena ta slut? Fast vi ska börja med simning nästa vecka, då kanske jag ÄNTLIGEN kan få mitt förbannade livräddningstest klart! Där är det bara 2 m djupt! Då kanske jag äntligen kan dyka ner och hämta upp den där dockan, och vara ångestbefriad när olyckan är framme :) Jag kanske kan rädda ett liv, vore nåt!

Jeansskjortan kommer tillbaka, det kan jag lova! Till sommaren blir det snyggt, ni smala därute, att knyta upp den i midjan! Bara ett tips :D

Förresten är jag bara 52 minuter ifrån Nilla på funbeat.se ;) Och snart är det Vårruset, fick nummerlapp igår. Nummer 450, heja på mig!

Nu efter åskan är det härligt väder, förresten!
"Efter regn kommer solsken" Roland Järverup

Tack för mig!
Förresten är ett hörn av vinden beboligt, ser mysigt ut, va? :)

grandaddy

I want to sleep
underneath the weeping willow
as it cries all night quitely
It's tears all around me
I'll sleep there so soundly
until I'm allowed finally
to wake and be happy again

maria viola havanna

Hej. Dop idag! Jag har bilderna! Enjoy!



Kära familj & släkt, kommentera om ni vill ha en bild eller två :) Tack för mig!

underneath the weeping willow

Hej! Dåligt med bloggandet nu på ett tag, tyvärr. Har inte haft inspirationen eller så. Men här är jag, inte sviker jag mina typ, 5 läsare? Hehehe :)
Men, idag är det fredag! Slutet på en lång vecka som faktiskt har känts av. Veckorna brukar flyga förbi men den här kändes, i onsdags var jag redan dödstrött. Och nu börjar även jag längta till sommarlov :)
Jag väntar dessutom på om jag fått något sommarjobb! Vore toppen att få jobbet på Gränsö Turiststuga i S:t Anna. Men transporten är problemet.. Det är väldigt långt ut till öarna och dit ska jag åka fem dagar i veckan, tre veckor. Njao, vi får se hur det blir.

I måndags var jag på spinning. Var helt sjukt svettigt och jobbigt, men jag överlevde väldigt bra.
I tisdags var jag på stan med Mando, jag fick nästan ingenting köpt (pank) men Mando fick väldigt mycket köpt! Helt galet :)

Förresten är jag väldigt sugen på att se Hair the Musical, någon som har filmen?!

Nu får ni ha en bra fredag, jag ska göra det bästa av min :) Tack för mig!

Förresten så spelar nog mina skor på sin sista lyra nu. De har varit mig evigt trogna. Men nu är det dags att köpa nya. Spanat in ett par gråa på Shoe Nation.

22.42

Hej! Igårkväll knackade två läskiga töser på mitt fönster. Och jag blev skiträdd, verkligen..
Det var Malin och Tove :) Tove hälsade jag på en snabbis innan hon gick hem men Malin gick jag på en liten promenad med. Då konstaterade vi att det var väldigt längesedan vi sov över hos varann. Så det ville vi ändra på!
Så jag har sovit hos Malin inatt. Det var lite roligt, kunde liknat ett rymningsförsök eftersom vi kom på det igårkväll vid.. 11 eller 12 kanske? Men vi gick direkt hem och bums i säng. Sedan spenderade vi morgonen med att bl.a. bygga en koja och upprepa varandras meningar, som vi alltid gör. Helt galet..

Jag har köpt jongleringsbollar förresten! Fanns tyvärr inte i sexpack, men tre får duga sålänge. Så jag har gått av och an med dessa bollar hela kvällen nu.
Söndagsparty var lite sämre idag än förra veckan, faktiskt. Fast jag älskar Filip & Fredrik ändå. Och mest älskar jag Fredriks dotter Pella! Hur söt som helst :)

Imorgon ska jag prova på spinning! Tänk er det! Kan bli spännande, indeed :)
Well, som ni ser på rubriken så är det hög tid för att gå och lägga sig. Nattiplatt!

oh boy

Hej. Jag sover knappt någonting längre! Jag kan inte minnas senast jag sov längre än till tio. Vilket betyder att jag blir tidigare trött på kvällarna :(
Och vissa dagar blir jag inte ens väckt av mor och fars stök i köket, men jag vaknar ändå!
Jag ska inte klaga, tycker ni, men grejen är ju att jag är trött! Skittrött, varenda dag. Någon som vet en kur för att sova 17 timmar now and then så att man orkar med saker och ting.
Fast det kanske kan bero på en annan sak också!
Jag är så van att vakna tidigt pga skolan nu! Jag är ju ändå härdad i nio år nu.. Och vissa helger kan jag vakna upp i panik och tro att jag försover mig och vara halvvägs upp innan jag inser att "DAMN, det är ju helg!". Helt galet..
Det kan dessutom bero på att jag imorse vaknade av kramp i vaden. Det händer nu och då... Det brukar hända när jag tränat dåligt, min blodcirkulation hänger inte riktigt med. Hehehehe.
Imorgon ska jag försöka sova läääääänge och inte gå upp så fort jag öppnat ögonen :)

Idag har jag varit på ett karaokepass på friskis! Inte högsta betyg direkt..
Just nu är jag lite trött på de där gamla svenska schlager-hitsen och så vidare.. Och det var trångt och komplicerade rörelser. Jag fokuserade aldrig på att ta ut mig, bara på att inte göra fel. Usch...
Men ska nog jogga 5-kilometern imorrn också, så har jag det gjort den här veckan. Vårruset närmar sig!

Ingen som förresten har jongleringsbollar som de inte använder?! Jag skulle behöva dem,jag har gått in för jonglering :)
Vore toppen om någon hade sex stycken, tre räcker inte!
Tack för mig, hejdå :)

spring ricco

Igår insåg jag varför jag har drömmar och ambitioner.
Jag vill bara inte vara den som blev kvar...

JAG KAN KNAPPT VÄNTA TILL GYMNASIET, JAGVILLSPELATEATER.NU
Det är dröm och ambition, men mest passion. :)

mycket rimmar på får

Hej. Idag hade vi workshop med två av killarna från gycklarföreställningen. Och tur för mig, den jag tyckte var snyggast var med. Jag kan lova att han var snygg dagen efter också ;) Jag drömde mig bort hela lunchen, lite smått förälskad är jag i honom. Johan heter han förresten!
Jag fastnade för att gå på lina. Jag var inte bra på det, men det var kul. När man fick lite hjälp :D
Jonglering var jag inte bra på, och inte på att balansera tallrikar heller. Och inte på devilstick heller. Då gick till och med enhjulingen bättre :D
Annars så var eftermiddagen i skolan slapp, det känns som att matten är helt klar nu. Inga prov kvar. Vi är faktiskt klara med de flesta nationella, bara biologi kvar.
ÅH, nu kom solen hörreni :)
Och där försvann den...
Aja, vi hörs. Men kom ihåg, den spinkiga killen med dreads och bockskägg.. är MIN! Tack för mig :)

trix

Hej! Idag trodde jag att vi skulle se på Cirkus. Men det blev mer av en gycklarföreställning. Och det var helt sjukt bra :)
Snygga killar i bar överkropp slukar eld och jonglerar, kan det bli bättre?!
Snyggast var killen längst till höger på bilden, fast han var snyggare i verkligheten :D
Tvåa kommer han näst längst till vänster :D
Vi ska på workshop imorgon så vi får se hur det går, hehehehehe. Ha det gott, igelkott!

alfie

Shu lens & mens! Idag har det varit Ramundermarken och den har jag "upplevt" med Oscar. Hur kommer det sig att samma stånd och samma människor står på samma platser varje år? Har de något slags "tills-döden-skiljer-oss-åt-avtal"? Helt galet.. Fast indianerna hade flyttat lite på sig, tror jag. Och de hade en ny karusell också, tror jag. Det går framåt. Power to the people (piratpartiet) BARA SKOJJA, jag vet inte vad de står för. Hehehehe. jag är lite förkyld, jag. Får se till att bli frisk, faktiskt. Jag avskyr att vara snorig och täppt i våran oluftkonditionerade, dammiga skola. Ett rent helvete faktiskt. Fast inte som i träsket i Robinson. Heja Lucas!
Nu vankas tacos, tack för mig :)


have no fear, it's dancing bear!

hehehehhehehehehe

RSS 2.0