for all of you that still would like to follow my life

I'm sort of out of business in this blog so I'm refering you to my new blog

www.topracticeenglish.blogspot.com

where English language is the only language allowed and which I use to practice my English. And maybe you'll learn something as well.

Fast jag skriver kanske här ibland också.
Puss och kram!

is it worth it?

Jag fick ett jobb idag. Ett jobb som telefonsäljare. Ni vet en sån där som hatas av allt och alla. Sådana man undviker till alla pris om man har nummerpresentatör. Vi gör det. Är det värt det?
Jag kommer bara tjäna på provision, det jobbar typ ingen där. Det är i en slags lägenhet. Jag kommer sälja jättefula kalsonger och det är sådant där som man blir fast i för evigt sen, ni vet!
Jag mådde inte bra när jag gick därifrån och mina kompisar vill uppmuntra mig att ta det i alla fall men jag vet inte om jag kommer klara av det. Jag vill ju inte sälja något egentligen, det är lögn och bedrägeri alltihop!

De kan inte ens stava till Norrköping på sin hemsida. Jag tror att jag ska maila henne och säga upp mig, innan jag ens börjat. Kul!
Får försöka pracka på någon annan mina tjänster. I'll do anything!
Utom det här...
Adjö.


fredagshissen och dissen

HISS

www.favoptic.se

Där kan man låna hem sex bågar och testa utan kostnad för att sedan skicka tillbaka dem om de inte var för mig! Eller köpa ett par! Dessutom är de väldigt billiga!Norrköpings Tidningars resebilaga med dagens tidning

Där kunde jag läsa om Paris och få inspiration till flera ställen att åka. Good job, NT!
Påsklov!

Det närmar sig, bara en vecka kvar! Åh, så skönt!
DISS

Godislöfte!
Vad som måste göras, måste göras. Man måste sätta punkt någonstans. Fast mitt godislöfte gäller till nästa fredag och sen tänkte jag försöka mig på godisfrihet hela maj.

I love you <3


Engelska prova-på-nationella provet!
45 av 61 poäng, ett VG. Jag blir så irriterad! Hur svårt ska det vara att få ett MVG???!!


om jag hade lite kärlek så var den till dig

Dyngkåt och hur helig som helst var jätterolig igår. Eller den var sorglig, rolig och fin. Mia Skäringer är bara för cool! What a hero!
Jag hade en jättetrevlig dag med Jocke. Det var en liten tillställning vid namn NKPG style i Värmekyrkan igår som var över förväntan. Det var en slags loppmarknad med kläder men även av nya designers. Riktigt roligt!
Jag köpte ingenting men Jocke hittade ett linne och en tröja. Linnet var dundercoolt, hade han inte köpt det hade jag gjort'et ;)

Nu har jag nya SATC-avsnitt att njuta av en tid framöver. Jag måste ha det! Nu ska jag börja på säsong 5 av 6 och Miranda har just fått barn. Jag drömmer om att också kunna bo i en fin lägenhet i New York, ha fyra vänner och kunna köpa massor av skor. Då om jag hade raka hälar och inte storlek 41.

Idag ska jag och mina 41:or pallra oss in i ett smutsigt badrum och rengöra det från topp till.. golv. Sen ska väl jag och mina lågpris Converse från Tunisien hoppa iväg till biblioteket och förhoppningsvis till Friskis sen också, om jag känner för't.

Jag är annars desperat efter sommarjobb och väntar på svar från olika ställen. Jag har kommit in i en period igen, nu är det Kent som gäller. Trofasta vänner, det där.

Maybe I should start writing this blog in English, just to improve my grammatics and start training for the national tests which I'm hoping to get a MVG on. English B course is HARD stuff and I'm sure the English C course won't be any easier. And sure it would be nice to take the CAE - course as well (Certificate in Advanced English). If only there were time. And points to spoil.

Ha det bra allihop.


RSS 2.0