träning bot på det mesta?

Min mage is giving me a hard time! Jag har inte ont i den eller så men den verkar inte vilja behålla det jag äter särskilt länge utan tar med sig det ut igen, tillsammans med en jäkla massa vatten. Processen från mat till bajs ska egentligen ta ungefär 24 timmar. Inte nu, det tar typ två.

Så då funderade jag på orsakerna!
Magsjuka? Nej, då skulle jag kräkas också.
Salmonella? Njaaa...
Ehec? Mycket möjligt...
Dålig mat och dålig träning? Hm, där har vi något!

Så imorse gav jag mig ut på min första joggingtur på kanske två veckor! Strömsrundan som vanligt (typ 3,2 km) + den lilla biten hem (som innehåller en mastig uppförsbacke = pluspoäng)
Jag tänkte att "om jag springer nu kanske jag bajsar på mig. Det vore obekvämt."
That didn't happend så ingen är gladare än jag. Jag ska snart äta frukost, få se om kroppen vill ta upp den näringen.

Förlåt om det blev mycket bajsprat nu, jag vet att det låter äckligt. Men jag är inte särskilt blygsam med något som jag vet att ALLA gör. Get over it.

En film jag väldigt gärna vill se är "Friends with benefits"! Såg trailern och man förstår ju vad som kommer att hända men den verkar rolig ändå! Har en liten biobiljett på lur här hemma så vi får se vart den tar vägen...

Puss och kram, hörni.

FISK

så trött

Jag är så trött. Jag vill sova. Men imorgon är det i alla fall fredag äntligen, bara två slappa lektioner i skolan och slutar runt 11. Älskar fredagar <3

Efter det ska jag förhoppningsvis övningsköra med pappa lite, få det grundläggande klart. För en gångs skull har det blivit kul att köra bil. I tisdags kom vi upp på fyrans växel och 50 km/h. Ett äventyr, för mig!

Haga Trafikskola har fått mycket skit men jag tycker, hitills, att min körskolelärare är jättebra och min teorilärare är också duktig. Nästa vecka har jag riskettan och fortsätter med resterande. De är på mig att boka halkan, men nja. Inte riktigt än va?

På tisdag ska vi förhoppningsvis påbörja tätort, alltså Norrköping innerstad (panikkänsla). Vi får nog vänta några veckor!
Men det här tar mycket tid! Två teorilektioner i veckan, plugg på datorerna, vanlig skola, körlektioner. Det måste bli klart SNABBT för orkar inte hålla på med mycket annat än själva skolan.
Men förhoppningsvis kommer belöningen snart! Puss och kram!

Förhoppningsvis inom kort!

bästa nollningen!

Nollningen i fredags var hur rolig som helst och kvällen blev den bästa på länge! Vi hade förfest hos Marcus, fest till sent på Blå Huset! Jag dansade så jag fick träningsvärk, pratade och skrattade. Ettorna var party animals som aldrig innan och naeh, är sååå nöjd! Värt all planering!


Mitt och Jockes bästa lag! Love 'em!

Ny vecka som innebär att vi äntligen kan hälsa glatt på våra ettor. Pussipuss på dem alla!! :)

nollningsvecka!!

Nu är det äntligen dags! Idag har vi påbörjat vår kära nollning som är väl planerad. De har fått sina tröjor, sina tofflor, sina nollor i pannan! De har fått buga, blivit nersprutade med vatten, hoppa, springa och smöra! Underbart!
På fredagen är den riktiga nollningen, längtar verkligen! Med risk för att någon nolla läser så tänker jag inte skriva vad vi ska göra men det kommer bli en höjdare. Superduper!!

Annars så känns veckan fullbokad. Imorgon har jag min första körlektion, känns overkligt. Hoppas hon är snäll, vill verkligen inte bli utskälld! Jag gillar att ha kontroll över bilen, därför lär hon skälla på mig när jag så gärna vill trycka ner kopplingen hela tiden. Men jag har tränat hemma:
Backat runt hörn
Backat i uppförsbacke
Startat i motlut
Varit uppe på trean
Fått möte på en smal väg(!)

Jag klarade även fas A och B idag så jag pluggar på!

Jobba på torsdag också!
Lycklig!

fram tills dess att pengarna rullar in

så funderar jag på vad de ska gå till.
Jag har i alla fall tänkt att hela lönen ska skjuts in på sparkontot eftersom jag just nu inte har tillräckligt med pengar för körkortet. Dessutom har jag nu idag beställt en stickad halsduk av min mammas kompis mamma, en roströd. Naajs!

Den här sången ska alla tjejer sjunga på auditionen till musikalen. Auditionen är den 30 september, helt sjukt snart! Snälla låt mig få en större roll och inte bara vara ensemble! Vi har ju riktigt duktiga musikelever så vi får se hur det går.
Nästa vecka kommer jag ha så mycket mer att skriva när hemlighetsmakerierna är klara! :)

RSS 2.0