en bild i paint hade blivit snyggare...

men budskapet kommer fram i alla fall! Jag blev glatt överrraskad när jag märkte att man kan låna förra månadens ex av engelska Vouge på biblioteket. Som sagt, min nya mobil. Men den ska jag inte tjata ihjäl er om. Och såklart, underbara Friskis&Svettis! Jag hoppas att jag inte är i någon slags träningsperiod (tre gånger i veckan kanske, inget överdrivet) för jag vill fortsätta för hur jobbigt det än är innan man kommer dit och sätter igång är det så skönt när man är klar! Och jag gymmar ju oftast, det är en träningsmetod jag trivs med och då blir det roligt! En halvtimme på löpbandet, jag har precis vågat mig på att höja den där grejen så att man springer i uppförsbacke, och så in till maskinerna och köra styrka!

Livet är toppen förutom att den här datorn har en känsla att förminska formatet i webbläsaren om man kommer åt touch-musen på ett speciellt sätt. Asjobbigt!
Någon idé på hur jag ska göra? Puss och kram, hörni.


Sveriges mästerkock!

Det programmet lär jag följa. Hörreni, idag har jag försökt bpoka biljetter på ryanair.com. Det går INTE! Vi har provat med mammas och pappas kort! Typ fem gånger har vi provat! Men nej, det vill sig inte. Jag blir så irriterad! Och jag som hittade asbra flygtider till London med min älskling och jag HOPPAS att de finns kvar när vi väl lyckas! Det är surt. Die, ryanair, die!

Men annars så sitter jag på en ny mobil! Mamma fick den i julklapp men har ny köpt en ny och då fick jag den här! Toppen! 
Imorrn blir det bio och MAX (världens godaste hamburgare) med Linus! Åh, jag älskar MAX. Men inte lika mycket som jag älskar Linus! Puss påre <3

dags att lägga hipp hipp på hyllan

Jag har länge varit ett stort fan av Hipp Hipp! Jag har nog alla filmerna: säsong 1, säsong 2, showen, extramaterial och julevangeliet. Men den tredje säsongen är nog inget jag skulle kasta pengar på. Jag är väldigt besviken! 
Tredje säsongen av Hipp Hipp visas på lördagar klockan 21.00 på SVT 1. Första avsnittet såg jag hela av, blev missnöjd men tänkte att det säkert blir bättre. Det andra avsnittet, som visades iförrgår, kollade jag inte ens klart på. Det är dåliga, framtvingade skämt och bara upprepningar av allt vad de gamla karaktärerna berättat förr. Lite halvkassa statister här och var samt ostrukturerad sammansättning av sketcherna.

Jag tror, Anders och Johan, att det är dags att lägga Hipp Hipp på hyllan! Ni har inte mer att ge nu. Satsa istället på de nya programmen, såsom Starke man som Anders Jansson spelade huvudrollen i nu under hösten. Tiffany och Kajan är slut. Vila i frid.

baby, you're a firework!

Hej, 74,1 visade vågen idag. Jajjemen, så mycket väger jag. Nu går jag och tränar! Hej svejs!

RSS 2.0