i want it all

Hej! Ohoj, vilka två dagar det har varit (fredag och lördag). Igår fyllde jag år! 16 år, fortfarande tuff och svår! :)
Det var även mormors begravning. Gissa vem som sjöng Gabriellas sång?!
Men det blev sådär, jag var så jävla nervös. Men jag klarade det i alla fall. Men sen blev det tårar, gosse så sorgligt det var. Men skönt när det var över.

På kvällen firade jag min födelsedag på Pappa Grappa med kära ES1a. Alla som kunde vara med i alla fall. Åt en så jäkla god Calzone med mozzarella och lufttorkad skinka. Damn, gott...
Sen gick jag, Nellie, Mirjam, Christian, Linus och Elin och såg Luftslottet som sprängdes! Så jäkla bra, men jag tror ändå den första är bäst. Sen Luftslottet, och sen Flickan som lekte med elden.

Idag fyller syrran 30! Så vi traskade bort dit för kalas dårå.. Men ack så överraskade blev vi när de går och gifter sig i vardagsrummet! Ojoj, vilken grej! Skitkul, gillar det som attan!

Idag har jag inget inplanerat. Får se om det är någon som är sugen på att gå på Teater Impuls senare i afton. Men det märker vi. Ha det gott, igelkott!

Ps. Jag fick ett gymkort, vantar, sportbh och pengar förresten!


my firsttimer

You're a carousel, you're a wishing well
And you light me up, when you ring my bell
You're a mystery. You're from outer space
You're every minute of my every day

And I can't believe that you might be my man
And I get to kiss you and all just because I can
Whatever comes our way
We'll see it through
And you know that's what our love can do


Dagens hiss; Michael Bublé, Ullared och Rent!
Dagens diss; Min mage grymtar, fast jag ätit!


soulcake

Hej! Jag har äntligen mailat kulturhistorian till IngBritt och jobbat ikapp matten! Imorgon har vi sovmorgon till halv ett! Sen har vi matte 50 minuter, och så slutar vi! ;)
Jag hade kunnat skita i det, men icke. Jag tänker gå. Jag har ändå inget bättre för mig :)

Dagens hiss; Black Eyed Peas - Meet Me Halfway
Dagens diss; Skidsport på tv!

Förresten, undrar vilken som är den ultimata partyposen? :)


sol? yeah, whatever

Hej! Idag har jag gymmat, varit på teater och ätit god mat. Jag ska ta det snart, men först.. solen;
Alltså, visst är det fint med sol och så men jag ogillar den såhär på senhösten. Enligt mig hör solen till våren och sommaren, därför känns det bättre med lite grått och sånt på vintern. Okej, om det är snö, då vill jag ha sol. Kallt och sol, härligt klart. Det är fint. Men när det ligger högar med leriga löv överallt så kan det lika gärna vara grå himmel. Åt helvete med solen, langa kylan istället. Nu ska det ju vara kallt :)

Så, idag åkte jag och Erika in till friskis och gymmade en timme + bastu. Sen kilade vi kvickt till skandiateatern och såg Hal som en ål. En rolig fars, som vi Gabriella fixade oss in gratis på. Visste ni att Gabriella i min klass mamma, Carina Perenkranz, är ena Judit i Com-hem-reklamen? Så är det :)

Sen gick jag, Elin, Christian, Malin och Linus och åt. Linus åt inte, för hans tåg går så tidigt hem. Vi åt pizza på Neptun, smaskens! Sen gick vi hem till Malin och spelade spel. När far slutade 21.00 åkte jag hem med honom. Fin dag, jag är inne i en ny "jag-älskar-mina-vänner-period". Himla fint. Ha det bra, kära ni. Så ses vi ;)


TÄVLING <3

Hej, nu tävlar jag igen! Och jag tävlar som vanligt på Fokis blogg.
Man kan vinna en iPhone med valfritt tillbehör.
Håll tummen nu!

sallan langar läsken i läskig

Psst! Nästa Halloween går jag som mig själv! ;)


jag vill ta en tur på din diskopinne

Hej! Sa jag inte att dagen skulle bli positiv! Kanske inte äckligt positiv, men relativt :) Vi hade håltimme förevigt så vi hängde på Lennings, några stycken.
Det finns en väldigt viktig faktor till att dagen varit positiv, och det är dagens man; Joakim! Får mig alltid på bättre humör, don't ya boy?!
Nu är jag hemma, sitter här och väntar på mat. Imorgon blir det teater på Skandia, gratis för man har väl kontakter! Vet ni, jag tror jag ska hissa och dissa lite. Börja med det, känns fint. Snart kommer det intressanta inlägg förresten, just you wait ;)

Dagens
Hiss; Joakim Lang. Yeah, that's right.
Diss; MENSVÄRK.

i don't feel like dancin'

Det gör jag verkligen inte. Hela världens känns så värdelös, mitt huvud och nacke värker. Jag har dåligt samvete för chokladen jag ätit, är den-tiden-i-månaden-deprimerad, klarar inte av vädret och jag orkar inte lyssna på något längre! Varför är alla så jävla "se mig, älska mig" hela jävla tiden?! Och varför kan inte en jävel uppskatta vad de har och sluta klaga så jävla förbannat?! Och sen när blev jag så jävla deprimerad? Sen i-fucking-går! Och vart tar alla jävla pengar vägen?! VA?! Jag hoppas att jag tränar bort den här ilskan och depressionen ikväll och imorgon kommer jag vara så jävla glad och positivt att det blir äckligt! Hör ni det?! ÄCKLIGT POSITIV!!
Ha det bra, tycker om er.

as seen on cinema

Hej allihop. Nu händer det grejer i biosalongerna. Nu kommer det intressanta filmer! 2012 till exempel, den vill jag se. Och New Moon. Och vilken film har inte premiär på min födelsedag om inte Luftslottet som sprängdes. Jag tänker nog gå och se den då, kosta vad det kosta vill. :D

Men jag tänkte på en sak. Om världen går under 2012; Det är året jag och många andra tar studenten. Då hinner vi aldrig ut i arbetslivet på riktigt. Sitter vi då och pluggar rumporna av oss for nothing?! Det är nästan så att jag kräver ett svar NU! För om jorden ändå går under kan vi ju slappa hela gymnasiet.

Idag ska jag plugga, helst så gott som skriva klart kulturhistorian och göra klart matten. Kanske läsa igenom spanskan också. Nu förlorar vi våran sovmorgon på måndagar förresten för att vi tågar in i period 2. Det betyder att vi avverkat en niondel av gymnasiet.
Angående mina framtida livsplaner så kommer jag söka scenskola efter gymnasiet, främst i Malmö för att de är mer inriktade på fysisk teater. Har jag hört :)
Men det är ju vad jag tycker nu. Men jag vill härifrån i alla fall. Som Håkan Hellström säger;

"Den här stan drar ner oss till botten av ån.
Och dekadensen är hård, alla mina vänner har gett upp sömn
Och dekadens är så svårt, och jag har aldrig fångat en enda dröm.
Och jag står framför spegeln, jag vill förändra allt och allt som jag ser i den.
Du har vart ute i världen i flera år, när jag stanna på mitt rum och såg dagarna gå."
Uppsnärjd i det blå.

Jag vägrar låta det bli jag. Vi ses, hörreni. Ha det bra.


god can be so hilarious

Hej. Jag hade planerat att plugga idag men för det första sov jag till 12.30. Och sen drev jag bara omkring, såg Ellen Degeneres, duschade, lät håret vara. Och nu är det bara en halvtimme tills jag ska åka in till stan. Så jag får plugga imorgon och på söndag istället :)

Jag rekommenderar Laughing With - Regina Spektor.

No one laughs at God in a hospital
No one laughs at God in a war
No one’s laughing at God
When they’re starving or freezing or so very poor

No one laughs at God when the doctor calls
After some routine tests
No one’s laughing at God
when it’s gotten real late
And their kid’s not back from that party yet


Lika självklart som födseln

Jag vill tro på att man kommer till en bättre plats efter livets slut, om man förtjänar det.
Och om den platsen finns, vet jag att du är där nu.
Där tid och rum är löv för vinden och sorg en bortglömd existens.
Du lever kvar i våra hjärtan, låt oss leva kvar i ditt.
Tack för allt, lycka till. Sov gott, kära mormor.


uppdaterar

Hej, nu uppdaterar jag! Jag hinner inte med det i veckorna. Jag kommer hem sent, jag pluggar och kryper till sängs. Det är tydligen såhär när man pluggar i en annan stad.
Och på tal om att plugga! Den här veckan har vi haft två engelskatest, ett spanska glosförhör och ett historiaprov! På måndag har vi matteprov, jag menar.. Jag finner inte tid. Och inte till skrivningen i kulturhistoria heller. Eller teaterdagboken...

Men det finns bra saker här i livet också!
I onsdags var jag på hälsosamtal hos skolsköterskan, som alla ettor gör. Och jag trodde att de skulle dra det vanliga; "Du måste gå ner i vikt, du måste äta mindre bla bla."
Vet ni vad människan säger?! Du är normal! Du är inom de godkända ramarna! Och oj, vad glad jag blev. Jag vill fortfarande gå ner några kilo till men jag menar vilken grej! Det kändes så himla bra :) (mitt bmi är för tillfället 25,8)

Jag var på badet med Mando, Frida, Oscar, Fille och Evelina igår. Det var mysigt men vilken träningsvärk jag har idag. Men det kan ju bero på hinderbanan vi hade på gympan igår också.

Imorgon jobbar jag på syrrans fest. Blir fint hörreni. Ha det bra, kexchoklá.

över och ut. fred

Hejsan! Jag har pluggat idag, det är bra. Jag kanske skulle behöva städa mitt rum också:

Men jag gjorde inte det! Jag bakade chokladbollar med Kellogg's istället! Asgott blir det, ett tips bara. Familjen Håkansson, systrarna Nellie&Mollys, idé från början. Helst ska man ha strössel på också ;)RSS 2.0