ett fel närmare rätt

Jag missar Björnstammen för att jag är fattig och alla klänningar jag hittar till utspringet är så korta!! Jag vill inte visa hela låren, inte okej för mig. Dessutom tar lovet slut snabbare än jag tänkt. Ont i tänderna har jag också.

Livet leker INTE just nu.

KÖRKORT!

Efter tusen timmars strul med Transportstyrelsen och så vidare har jag det äntligen: KÖRKORT!
Jag klarade det på andra uppkörningen och som tur var innan min teori hann gå ut! Jag fick byta trafikskola och som jag skrivit tidigare: HAGA TRAFIKSKOLA ÄR DÅLIGA!
Kör med YA, världens raraste receptionist som fixar ALLT och bra lärare! Även chanser till billigare körlektioner tack vare ett fungerande sms-system. GILLAR!

Mandomsprovet blir att köra ensam, fy fasen. Det blir inte nådigt men det ska väl gå det med. Och nu börjar körningen med den nya, stora bilen. Det är ju det där med garaget...

Nu drar jag och tränar! PUSS


hade ju också funkat till balen

men den kostar 45000 kronor. Synd.


i huvudet på babylon, får dom tänka om

Jobbade från 11-17, och redan när jag kom satt det några tjejer vid "stora" scenen på "Världens" centrum. Då var det tre timmar kvar tills Robin och André skulle, väldigt pampigt, komma in genom dubbeldörrarna där även jag går in för att byta om innan jag jobbar. Fyra vakter hade dem, som inte krävdes. Men folk skrek i alla fall. Jag gömde mig mest i diskrummet, försökte undvika att gå ut till serveringen. Men slog ändå ett getöga på dem. Men så helt plötsligt öppnades diskdörren och där kommer någon slags projektledare och så Idol-Robin med gitarren i högsta hugg. Sedan hörde jag bara honom sjunga, inne på kontoret. Och helt plötsligt kommer André också. Den som småtjejerna skriker åt. Eller är det för? Till? Aja...

Efter lite research ser jag nu att han är 17 år, inte 12 som jag trodde. Slickad lugg och resten av håret står rakt upp. Säkert en sådan där som googlar sig själv.
Jag förstår bara inte vad alla skriker åt och är så exalterade för. Jag säger som Malin på jobbet sa: "Han bajsar väl precis som jag."
Och efter att ha lyssnat på några av killarna och tjejerna i musikklassen på musikalrepet är jag ganska svårimponerad. Skönt att Idol lägger ner.

Veronica, min älskade kändiskåta syster, är du sotis?

Något att skrika och gorma om? Sitta vid en scen på Hageby i över tre timmar för? Tveksamt.


Jag är pessimistisk, jag vet. Blev trött bara.

flätor är ett helsike att sova i

men det blir snyggt på morgonen! :Dyoghurtgröten!

Sovmorgon idag. Tänk att få vakna tio i nio och sen bara somna om och vakna en timme senare. FY-FAN VAD SKÖNT!

Vi har ju bara en lektion idag, engelska C, men vi ska bara se på film. Skönt att för en gång skull inte ha någon läxa till den här lektionen, det brukar vi annars alltid ha. Tyvärr får nog träningen lida den här veckan för jag MÅSTE fokusera på körningen nu när lektionen igår blev inställd. Det var inte så bra egentligen men jag sparade ju pengar, FÖRHOPPNINGSVIS!

God frukost framför tvn i luuugn och ro. Bästa.


törstig är jag

TIPS PÅ LÅGKOLHYDRATFRUKOST!

Yoghurtgröt
2 dl vaniljyoghurt
1 dl fiberhavregryn

Blanda och låt stå under natten, ät med sylt eller färsk frukt! GOTT!
Godare än vanlig havregrynsgröt i alla fall...

Min körlektion ställdes in. Och imorgon har jag ÄNTLIGEN sovmorgon! <3

Cherry Casino ringde och frågade om jag ville testa på att bli croupier. Men jag tackade nej, det blir för mycket när jag går i skolan. Hoppas jag får jobba i helgen!

Funderar på att tjacka en engångskamera till nästa utgång. Hejsvejs!

linus hår rök idag

och jag snaggade bort det! En bild på min snygging (som faktiskt blev jättesnygg som snaggad!) får jag inte lägga ut för att det ska bli en suprise för dem han känner! Men mycket hår i tunnan blev det och hela badrummet fick städas efteråt.

Tränat har jag gjort idag också. Men som sagt har min helg varit bajs när det gäller mat och godis så jag tänker INTE väga mig imorgon! Utan att säga för mycket har jag min näst sista körlektion imorgon, förhoppningsvis!

Till Nilla: Jag har utspring den 15 juni, klockan 16:30!


trött

är bara förnamnet på vad jag är. Hade pulsdebut igår och kom hem vid halv fyra. Jag hade asroligt, verkligen. Vaknade med yrsel, svagt illamående osv. Så kom Havanna och Lithea vid ett också. Så inte har jag sovit så mycket heller. Får försöka sova bättre inatt så att jag orkar övningsköra imorgon och träna!

Jag beställde hem en klänning till balen som jag provat och jag tror det blir den! 479 kronor för en balklänning är inte dåligt, en helt ny!
Min bantning har gått dåligt idag, har ätit både kolhydrater och godis. Wanna fight about it? Jag var ju bakis...

Men jag tycker Puls var helt okej, inte helt ultrafantastiskt men roligt! Det värsta är dagen efter då jag har illamående som oftast sitter i, kan vara att jag ätit så mycket mer än vad jag brukar också. Annars är det ju kött och grönsaker, bara mat var fjärde timme. Jag kör typ Gi-metoden, på mitt eget sätt. Now you know.

Den här klänningen tänkte jag beställa först från Ellos, men nu har den nog tagit slut? 600 kostar den i alla fall.


Den här klänningen tänkte jag ha på utspringet, den är vit men inte helt vit, ENKEL och jag kommer använda den igen under sommaren. Precis som jag vill!

RSS 2.0