jag får inte rösta

Men jag känner mig rödgrön ändå.

off to tunisia

Så jag flyger till Tunisien imorgon. Jag har nog inte riktigt fattat det än för de senaste veckorna har gått jättefort. Dock har jag lite resfeber och nervositetssmärta i magen. Jag är patetiskt ledsen för att jag åker ifrån Linus en vecka och samtalen kostar 12,50 kr i minuten. Sms 2,50. Det kommer kännas så konstigt eftersom vi ses nästan varje dag och smsar hur många sms som helst.
Jag sov hos honom inatt, min stackars febersjuka pojkvän. Vi kom hem till honom igår och han hade varit jättevarm hela dagen. Tempen visade 39,1 grader så vi låg framför teven hela kvällen. Och så imorse gick jag snyftande till bussen för att ta tåget hem. Jag kommer sakna honom så. <3

Men i alla fall, jag har packat min väska, lämnat in en ledighetslapp som inte blev beviljad och har väl ställt in mig på en flygresa och värme. Förlåt att jag inte alls är lika pepp som alla andra, men förhoppningsvis blir det roligt när vi väl kommit ner. Det jag inte kommer sakna är vädret, resten kommer jag nog sakna lite i alla fall. (Försök ställa in mig på att det bara är en vecka).

Linus är bäst, ingen protest.
Vi hörs när jag kommit hem. Puss och kram.

vad vet väl vi om kärlek, älskling?

Sju månader med dig och jag vill bara ha mer.
Jag älskar dig så mycket, Linus.

huvudet går bobobobombom

Kan vara försiktig. Fin kavaljer. Men snaren är en kyss och basen gör mig het. Vi kan ta en paus i breaket men nu går jag ner. Mm, det är första gången för oss båda, baby. Du undrar hur det kommer låta, baby. Här kommer svaret på din fråga, baby.
Debut - Oskar Linnrosanatolij och florence

Hallå töser och pågar. Jag är frisk, till och med av med den värsta hostan. Jag ska väl ta och trotsa den så jag kan börja med det underbara fantastiska idrottsprojektet med ett 8-veckors träningsprogram. Jag ska försöka hitta ett sätt att mäta min kondition på imorgon eller på tisdag. Det blir en vecka försenat men då får jag skylla den första veckan på sjukdom. För man borde väl inte träna när man är förkyld? ELLER?!

Det har varit Söderköpings Gästabud och Linus har varit här fredag till söndag. Jag tycker att gästabudet är riktigt kul även om jag kanske har lite fö höga förväntningar på saker och ting. Ge mig bara en kvick gycklarföreställning utan massa mellansnack. Tack. Jaja, vi tar igen det nästa år.

EN VECKA TILL TUNISIEN IDAG! OJ, VAD JAG KOMMER MISSA SAKER I SKOLAN MEN DET ÄR DET VÄRT!! :)

Förresten, Chess på svenska. Funnen på Jockes spellista, han har god smak den där killen. Han och jag har nu bokat biljetter till Dyngkåt och hur helig som helst så det ska bli awesome! Jag älskar att ha någonting att se fram emot. Och det har jag nästan alltid ;)

Vi hörs.


jag är så kär i dig


och enligt mig är du vackrast i världen

du undrar nog vad som kommer hända, baby. första gången vi är själva, baby.

Hej! Efter en vecka av piller och annat mår jag mycket bättre. Jag var till och med på insparksfest i fredags. Nu känner jag smaker och lukter igen och kan äntligen ta tag i allt jag missat i skolan. Lite huvudvärk kvar, hostan sitter i (hostmedicinen hjälper inte ett dugg) och visst kan jag snyta ut ett och annat fortfarande. Men nu ska jag tillbaka, ta det lite lugnt sådär. Körsången börjar imorn, jag får väl mima :)

Nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem så vi kan laga mat. Jag har inte varit ute idag men det gör inget. Mina tår är lite kalla ändå.

Två veckor till Tunisien idag!

En kille jag kommer sakna ihjäl är lille Limpan. Med största säkerhet världens snyggaste pojkvän. Ain't that right, baby?


Smittfri puss&kram hörni.

RSS 2.0