kent, jag är er evigt trogen


allt är en dröm. som en poet ställer jag dikt mot verklighet. och varm, blir du i fantasin. här i min skrivmaskin.


el verano


sängen. nu!

Nu har jag jobbat i tre dagar på mitt arbete som inte är speciellt ansträngande och jag är helt slut. Jag går däremot upp klockan 6 varje morgon. Och det har jag säkert egentligen, men just nu känns det som om jag aldrig varit så trött som jag är nu. Idag har jag tagit två powernaps. Och att det är fint väder spelar ingen roll, jag stannar inne och vilar ikväll. On it igen imorgon. Godnatt, vänner.

skitkul

Folk finner det roande att hon heter Nellie och jag heter Sally. Matchar liksom...


skitstora bilder, verkligen

jag vill bara, jag vill bara

Jag vill bara vara hos Linus i Oxelösund. Men jag var där igår så jag får väl vara nöjd med det ett tag. Jag åker med Nellie till hennes land istället och har det trevligt! Så får vi hoppas att min älskling orkar åka hit imorgon istället.

Förresten, numera är det dyrare för Linus att åka till mig än för mig att åka till honom.
Min resa, tur och retur:
Tåg: Ca 140 kr
(Ev. buss i Nyköping: 32 kr)
Sammanlagt: 140 kr (172 kr)

Linus resa, tur och retur:
Tåg: Ca 140 kr.
Buss: Ca. 64 kr.
(Ev. buss i Nyköping: 32 kr) 
Sammanlagt: 204 kr (236 kr)

Jag får väl åka till honom hädanefter. Jag får lön nästa vecka! <3
Ses, babes.


jag önskar att du läste min blogg

I wish I was your favourite girl. I wish you thought I was the reason you are in the world. I wish my smile was your favourite kind of smile. I wish the way that I dressed was your favourite kind of style. I wish you couldn't figure me out. But you'd always wanna know what I was about. I wish you'd hold my hand when I was upset. I wish you'd never forget the look on my face when we first met. I wish you had a favourite beauty spot. That you loved secretly because it was on a hidden bit that nobody else could see. Basically, I wish that you loved me. I wish that you needed me. I wish that you knew when I said two sugars actually I meant three. I wish that without me your heart would break. Yeah I wish that without me you'd be spending the rest of your nights awake. I wish that without me you couldn't eat. Yeah I wish I was the last thing on your mind before you went to sleep.
kate nash.

Because baby, you're all that to me. <3

tankeverksamhet is my middle name, bitch!

Jag stapplar mig fram genom sekunderna. Jag önskar att jag kunde ta dagarna som de kommer men jag är egentligen beroende av att ha händelser planerade i förtid. Det ger mig tid att fundera och fantisera om fantastiska scenarion som jag vet aldrig kommer slå in. Jag är även en sådan som hela tiden "tar i trä" och tänker saker som "Om jag tänker att vi ska göra det här, kommer det inte att hända. Fast jag har tänkt på det motsatta också, så nu har jag ingen aning om vad som kommer att hända! Jaja, det märker jag väl".
Så snurrar mina tankar hela tiden. Jag kan börja gråta av en tanke och ett förfärligt, orealistiskt påhittat scenario som spelar på repeat innanför mina ögonlock. Det är som värst innan jag ska sova. Jag ligger och funderar över saker jag tycker känns bra att göra nu men som jag vet att jag kommer ångra så fort jag vaknar. Jag har lärt mig att tygla mig på det sättet. Jag har slutat skicka drastiska sms, även om jag fortfarande gör det ibland bara för att jag, en attention whore, söker bekräftelse. Men det ska vi inte gå in på nu.
Jag undrar bara, är det normalt att hela tiden vela med sig själv om vad som är rätt och fel? Har ni också funderat på om ni är riktigt friska, för att alla tankar bara virvlar om varandra?
Är det någon annan som legat sömnlös och plågats av elaka tankar som hela tiden slåss mot din förmåga att slappna av? Har ni också saknat någon så mycket att ni börjar fundera på vad som skulle hända om han/hon lämnade dig nu! Som i låten "Om du lämnade mig nu". Skulle du också sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm vara?
Mina tankar skrämmer mig ibland, det är därför det är så skönt att vara bland vimlande människor. Då glömmer jag tänka för en stund och får min efterlängtade bekräftelse. Lyssna till andras problem och slippa gräva mig djupare i mina egna. Låta tanken bli fri ett tag...
Nej, nu virvlar det igen. Allvarligt talat, är jag galen?


- this girl, crazy?
- hell yeah, fucking lunatic!

det var sol idag

och det är skönare att sola på landet än hemma


jag borde bytt mobil för längesen

2.0 megapixels på Espresso house med någon jag borde umgåtts mer med sen vi slutade nian. Malin Persson, yknow.


upplysning: jag jobbar på smultronstället

och jag börjar 7, därav ringarna under ögonen och den icke så smickrande hållningen.

sånt här är dölöjligt egentligen...

MEN JAG OCH LINUS FIRAR FAKTISKT 4 MÅNADER IDAG! <3


fula och taggade inför gymnasieslaget

jag känner mig så sofistikerad på espresso house. lite new york, liksom.


oh, superman


lost at sea. baby, it's you and me. <3

Det finns många saker jag skulle göra för att bara få vara där du är just nu. <3


"det här är en korridor"


don't say a thing, I know everything so well already

Hej! Jag har dålig uppdatering, jag vet, men jag ska väl göra en liten sammanfattning av den senaste veckan.

För det första är jag så glad för att jag klarat alla kurser och faktiskt fick ett MVG i engelska. :)
Vi har haft en regnig utspark för våra treor, där vi var utklädda till pirater och lät dem utföra små uppdrag. Och trots vädret blev det nog ganska lyckat. Det var tyvärr en som fick åka till sjukhus dock efter att ha ramlat efter den irländska julaftonen.
Vi har haft avslutning. Senare gled vi och kollade på treornas utspring och kvällen bjöd på myshäng i Oxelbergsparken. Det regnade på oss, vi hade ingen musik men vi fick mycket sagt! Men vad som sägs i Oxelbergsparken, stannar i Oxelbergsparken ;)

Så nu har jag sommarlov. Den är ju smått uppbokad med tanke på att jag ska jobba hela sommaren men det kommer absolut inte stoppa mig att umgås med mina vänner, åka iväg, bada och sola. Och vara med världens bästa Linus. <3

Vi hörs. Puss och kram.

jag tappar lite kontroll när du tittar på mig sådär


exempel på en exemplarisk tid

Solen skiner, vi har inget plugg kvar och jag kan svälja piller utan vatten. Mitt hår luktar rök, maten ligger på grillen och jag har inte magknip. Det är snart sommarlov, min helg är fullbokad och jag har utbildning på söndag.
Det negativa kan väl vara att myggen har vaknat, att min kompis hittade en snigel i skolmaten och att mina händer känns lite torra. Men det är bagateller!

Jag finner min blogg väldigt tillfredsställande. Här kan jag skriva vad jag känner och tycker utan att hela världen behöver se det. För det har nämligen kommit till min kännedom att inte många läser min blogg. Men det gör mig ingenting, så länge jag får publicera vad jag vill.
Något annat som jag finner väldigt tillfredsställande är att spendera tid med Linus. För ingen kan påpeka mina fel och brister på ett mer kärleksfullt sätt än han. Och ingen får mig att känna mig mer uppskattad och älskad än han. Ingen håller min hand lika hårt som han. Ingen har någonsin kysst mig som han gör. Han är mer fantastisk än vad jag någonsin vågat fantisera om för 3 månader sedan. Han är bäst.

RSS 2.0