träningsabstinens numera

Hostan sitter i och jag inne på ett syrekvävt gym, springandes på ett löpband, vore ingen bra kombo just nu. Jag undrar hur länge man ska behöva vänta? Sjukdomarna sprider sig som ringar på vattnet och IDAG insåg jag att det är dags att trycka ner sig i skolböckerna.
Om det inte vore för det faktum att Jocke har lånat mig de första skivorna ur Sex and the city-boxen. Jag avgudar den serien (och filmerna!!). Och det lockar ju tveklöst mer än att plugga ekonomi, skapande svenska eller skriva en vulgär monolog.

Det här är bilden jag skriver en monolog till och den ska vara vulgär, utmanande och humoristisk.
Vi får se hur det reder ut sig i maj...


Du, Linus. Jag älskar dig mest av allt i världen och skulle inte vilja förlora dig för allt i världen! <3


pälsmössa

Jag tycker att min pälsmössa är jättefin! Men den har sina nackdelar.

Nackdelar:
- Det är äkta räv. Jag är oftast emot riktig päls.
- Den är stor! To much attention?
- Den hade nog passat bättre på någon med mörkt hår. Attans!

Fördelar:
- Min morfar har ju faktiskt gett den till mig
- Den är snygg!
- Den är unik, inte många har en likadan.

Det värsta är ju att det inte riktigt är så kallt längre som det faktiskt behöver vara för att jag ska använda den. Men om det blir riktigt kyligt en kulturafton tar jag nog på mig den. Plagg är till för att bäras (upp som den förtjänar...)


en bok jag bör försöka mig på att läsa en gång till

Doktor Glas!

"Jag sitter vid mitt öppna fönster nu och skriver detta - för vem? För ingen vän och för ingen väninna, knappt för mig själv ens, ty jag läser icke i dag vad jag skrev i går och kommer icke att läsa detta i morgon. Jag skriver för att röra min hand, min tanke rör sig av sig själv; skriver för att döda en sömnlös timme. Varför får jag inte sova? Jag har ju inte begått något brott.

Det som jag skriver ned på dessa blad är icke någon bikt; för vem skulle jag bikta mig? Jag berättar icke allt om mig själv. Jag berättar blott det som behagar mig att berätta; men jag säger ingenting som icke är sant. Jag kan dock icke ljuga bort min själs eländighet, om den är eländig.

Därute hänger den stora blå natten över kyrkogårdens träd. Det är tyst i staden nu, så tyst att suckarna och viskningarna från skuggorna därnere tränga ända hit upp, och en enstaka gång skär ett fräckt skratt igenom. Jag känner det som om i denna stund ingen i världen vore ensam mer än jag. Jag, medicine licentiaten Tyko Gabriel Glas, som stundom hjälper andra men aldrig har kunnat hjälpa mig själv, och som vid fyllda trettitre år aldrig har varit när en kvinna."

"Aldrig blir hon min; aldrig. Jag gjorde aldrig hennes kind röd, och det var inte jag som hade gjort den så kritblek nu. Och aldrig skall hon med ångest i hjärtat ila över gatan om natten med ett brev till mig.
Mig gick livet förbi. "


nu kan dina läkardrömmar slå in!

Diagnosera mig!

Sen i lördags har jag varit illamående till och från och trott att jag ska spy. Det har jag inte gjort (än) och jag är inte heller lös i magen eller så, som jag borde varit om det var magsjuka. Jag tänkte att det kan vara en biverkning från hostmedicinen men nu har jag inte tagit den sen i lördags och mår fortfarande illa. Och du, jag är inte gravid.
 Det kan ju vara p-pillren men de har jag ju ätit i fyra månader nu. Frågan är om jag ska spy eller hålla in det, jag vet inte vad som är bäst. Jag tvingar inte ner det eller så, men jag skulle väl kunna framkalla en spya om jag låg med huvudet ner i toalettstolen och mådde som värst.
 Förhoppningsvis går det över av sig själv. Men ni vet hur jag är, hypokondriker och sådär. Men diagnosera mig ni. Om ni kan ;)

ett år <3

Jag älskar dig!


feber har jag inte haft på länge

Tills idag, då kom den. Under natten låg jag med dubbla täcken och frös och under dagen i skolan kände jag hur snoret lossnade från bihålorna och började sippra ut ur näsan. Huvudvärken tog överhand och det skulle vara självmord att ens försöka gå på nutida konst. Så jag gick hem med en älskling som suttit fast på en buss idag.

Såhär var det: Linus skulle ta tåget 8.10. Det var ersatt med en buss som kom 08.30. Allt var okej, tills bussen körde åt fel håll, mot Jönåker. Någon sa till busschauffören som då försökte vända bussen. Då körde de fast. De fick dras loss av två bärgningsbilar. Linus kom till resecentrum i Norrköping vid 10:50. Alltså var han ungefär två timmar försenad, gentemot den ursprungliga tågtidtabellen. Sjukt...

Jag stannar hemma från skolan idag så att jag kan bättra på mig. Det är dessutom den mest jobbiga dagen i veckan så det gör nog inte så mycket. Inte för min del, i alla fall!

Bli inte sjuka ni andra, puss och kram.

känner hur bränner inom mig

Hela dagen har jag mest spenderat i horisontellt läge, trött och med huvudvärk. Lite rethosta och sådär, jag som skulle träna idag! Träna bort alla kalorier jag har ätit de senaste dagarna. Nu blev det inte så, jag har inte ens varit ute idag. Men snart kommer Linus, min räddare, och muntrar upp mig.
Jag hoppas att det är någon slags hunger som sitter i huvudvärken, för Ibumetin har inte hjälpt. Annars så är jag väl bara trött, som vanligt.
Igår var det en sjuhelsikes fin dag. Och i fredags hade jag en jättetrevlig kväll på Söderköpings bowling med Malin och Oscar! Det är inte ofta man hinner träffa dem, de där som man spenderat många timmar av sin barndom med. Ja, i alla fall med Oscar sen femman. Ni är fina, hörni!

Ta en titt på de biffiga armarna! Bänkpress, upp och ner! Upp och ner! (okej, inte bara muskler)


Är hon söt? Jo, så är det kanske men hon har ett jäkla humör. Hon MÅSTE dricka ur vattenkranen, skjuter undan ALLT under soffan och rivs. Fast ibland är hon fin. På bild, typ...


i-landsproblem

Att hitta den perfekta bikinin.
Jag bestämde mig för att skaffa en ny och dundersnygg bikini i år. Och jag vet precis vad jag tycker är snyggt, men så är man ju inte den smalaste spiken i kartongen, så att säga.
Jag är väldigt mycket för höga midjor på bikinitrosor, men innanför ska det ju helst vara en platt mage. Något jag inte välsignats med (eller kanske skapat själv).
Samtidigt vill jag ha volang på överdelen för det får tuttarna att se större ut. Men volang på underdelen får höfterna att se större ut. BIG NO NO!

Så nu har ett projekt till uppkommit på min "måste-göra-lista"
HITTA EN SNYGG BIKINI TILL SOMMAREN
Och där ingår väl även en snygg bikinikropp, antar jag. Fan vad godis är gott.

Hej svejs

Snygg underdel (och överdel) men kanske bara på henne?


Snygg överdel, snygg färg! För minimal underdel för mig...

om du fanns kvar

Utan vind i mina segel har jag kämpat
Utan tvivel har jag skapat allt jag har
För nånstans inom mig finns du alltid hos mig
Du skulle varit stolt om du fanns kvar
Kalle Moraeus.

Varför satt jag timmar igårkväll och lyssnade på Kalle Moraeus och även nu på morgonen?
Det är Hannas fel!

"är det säkert att du älskar mig?" "100 procent"

Ja, ni. Om man bara hade mer pengar. Jag har för tillfället 740 kronor undanlagda till Londonresan, och så den här månadens studiebidrag. Och jag vill ha nya glasögon, äta ute då och då, gå på bio, köpa nya kläder, slippa tänka på pengar hela tiden! Jag behöver ett jobb, men jag får inget medans ALLA ANDRA får det första jobb de söker. Så nu får jag springa och sprida CV:n hejvilt för att ens synas därute. Förra året hade jag en himla tur och fick det enda jobb jag sökte. Det jobbet vill jag INTE ha igen.

Och även jag måste ju städa...

VIKTIGAST JUST NU:
Spara pengarna till London!
Fixa ett jobb, kom igen nu...
Fixa skolan (pågår hela tiden)
Träna hårt och INTE äta godis i veckorna

hotell bokat i London

Man får lära sig att inte lita på bilder, men det är trestjärnigt så någorlunda är det väl i alla fall. Beläget i närheten av Hyde Park och frukost får vi ordna själva! Tänk att jag ska till London (ja, och så Linus såklart. Men han har ju varit där förut så jag följer väl efter honom en del.) 
31 dagar kvar!

RSS 2.0