vill inte skrämmas

Men magsjukan nådde mig också det här året. Jag hade ont i magen i skolan igår, gick hem och gick på toa. Hade tänkt gå och träna men ångrade mig, gick hem och spydde litegrann. Litegrann ökade till 4 gånger på ungefär 6-7 timmar. Plus att jag i stort sett kissat ur rumpan...
Idag vaknade jag med feber och har sovit dåligt, frysit och så. Men febern börjar gå ner och jag har inte spytt eller bajsat idag än. Jag har till och med lyckats få i mig en knäckemacka och lite yoghurt. Jag är bara så trött och öm i magen. Lite hungrig eftersom allt jag åt igår INTE fick stanna kvar. Så den här dagen, och dagen imorn kommer spenderas i soffan framför tvn. Jag lovar att inte komma tillbaka till skolan förrän jag är helt frisk.
Usch, som jag svettas. Som man brukar när febern går ner. Fräsch tjej.

Jag ska krya på mig SÅ mycket för på lördag ska jag och Jocke på Dyngkåt och hur helig som helst! Äntligen! Vi skulle gått den 28 november men det ställdes in och ändrades till 2 april. Som vi har väntat. Nu är det dags.


atlet

Jag sprang 5 km på 35,40 minuter idag på löpbandet. Självklart är löpband mycket jobbigare än i verkligheten men det är ändå det längsta jag har sprungit på MYCKET länge. Jag är helt slut. Nu ska jag ha mat!
Hejsvejs.

jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor

Jag var på Ikea i Stockholm igår och såg den gamla programledaren från Parlamentet strosa omkring bland heminredningsgrejorna. Jag köpte en ram och en kopp som jag kan ha min varma choklad med vispgrädde i. Kanske ska jag ha en bild på min kopp i ramen...
Nej, där ska jag sätta två bilder på mig och Linus. Om jag hittar några dugliga.

Idag sov jag inte alls för länge alls och nu har jag satt i mig min frukost. Det är väl snart dags att dra på sig träningskläderna för att smita till Friskis och slita på löpbanden lite. Det var längesen jag tränade på maskinerna så det börjar väl dra sig mot det också.

Min frukost
Smoothie på skogsbär (frysta, billiga på willys), yoghurt, litelite socker och lite fiberhavregryn.


Mina nya solglasögon som jag är SÅ glad över. 100 kronor på Aphuset (Monki)


arbetslös söker likasinnad för självömkan och nudlar

Nehe, det blev inget jobb på McDonalds den här gången heller. Min arbetsintervju måste ha gått jättedåligt med tanke på att 30 stycken blev antagna till andra intervju och jag var till och med rekommenderad. Men det är så det är. Jag ska på en intervju på Turistbyrån imorgon så vi får se hur det går. Som det ser jag ut att bli utan ett sommarjobb i år. Min största fasa. Jag kan inte klara att leva utan pengar och sysselsättning i 10 veckor! Jag skulle göra slut på alla mina sparpengar som ska gå till körkortet nu när jag lärt mig hur jag superenkelt kan föra över dem från mitt sparkonto till mitt ungdomskonto. Farliga saker.

Jag var och tränade förut. Och galet var det, det var längesen jag blev så utmattad. Jag var till och med tvungen att sätta mig ner efter att ha sprungit. Jag sprang 4,2 kilometer på 30 minuter (jag är inte känd för att vara en sprinter) i lite uppförsbacke och något snabbare än vad jag brukar. Oj, vad mina ben dunkade och vad svetten rann. Jag vågade inte ens gå in till styrkemaskinerna utan lunkade bort till den lilla stretchhörnan för att träna lite mage och rygg för att sedan lunka hem utan att ha duschat för att jag varken haft med tvål eller rena trosor.
4,2 kilometer, det var längesen jag sprang så långt. Jag bävar inför joggingspåren som jag numera får ta i Vrinneviskogen. Det blir ju tusen gånger jobbigare än på ett löpband.

Säga vad man vill om löpband, men lite lätt är det ju i alla fall. Därför springer jag i minst 0,5 uppförsbacke. (den ökar bara med 0,5 varje steg). Snart är det Vårruset!

Boka förresten in 22, 25, 27 maj. Då har vi våra monologföreställningar på Konstmuséet. Kom och se mig skrika ut "fitta" och "knulla" inför allas föräldrar.

Puss och kram

waterslides


Jag var på badhuset igår med Amanda, Frida, Oscar och Filip som jag hade många roliga diskussioner med. Vi gick senare och åt. Jag och Oscar blev kvar på stan en timme extra för att äta en flottig pizza. Mums, är pizza gott eller vad är grejen? Bland det bästa jag vet! Men så får man midjemåttet efter det också.
Idag åker mina pears till Malmö och jag tar en stund att träna, äntligen! Och basta och gå hem och titta på några Sex and the city-avsnitt. Vi hade ett matteprov igår som jag bad en bön för att vara godkänt när jag lämnade in det men det förra var ju det i alla fall. Mvg-frågorna gav jag mig inte ens på. De med endast ett VG-poäng var svåra nog!
Säger hon som KANSKE KANSKE vill studera till fastighetsmäklare, bli stor och tjäna mucho dinero! Lång tid tills dess. Ännu en treårig heltidsutbildning på högskola i så fall. Malmö Högskola, kanske. Vi får se.

london

Här kommer bilder från London!Vi var på Madame Tussauds


Vi var vid Piccadilly Circus!


Kalle Anka tog en paus för att ta sig ett bloss.


Vi åkte The Eye


På måndagen tog vi en promenad i vårvädret och tittade på fina saker och gick på ett gratis museum

Cool spegel i Hyde Park


Vårt hotell vid Leinster Square, omkring Bayswater. Nära Queensway.


Shoppingcentret Whiteleys vi bodde vid. Där fick vi död hud bortsuget av fiskar från våra fötter och jag köpte en klänning på H&M som förhoppningsvis inte kommer till Sverige.Och självklart gjorde vi massa andra bra saker och hade det hur bra som helst! Bland de roligaste resorna jag gjort. De roligaste är nog ändå de korta resorna till stora städer, har jag märkt. Bratislava-gänget, hear me. När åker vi nästa gång? Och vart?
Puss och hej

RSS 2.0