diagnoserad

Hej, jag var hos läkaren imorse för huvudvärken började verkligen bli odräglig så vi bestämde oss för att det här håller inte. Läkaren sa att min näsa är lite svullen och att bihålorna i min panna är tilltäppta. Det är därför det gör så ont. Så jag har fått en nässpray som ska lösa upp det där så det kommer ut. Och så fick jag även tipset om att blanda panodil och ibumetin. Så jag gjorde det och nu känns det helt okej. Bättre än det gjort på fyra dagar i alla fall. Tänk er att ha konstant huvudvärk i fyra dagar, förstår ni att jag varit trött? Just därför somnade jag två timmar förut när tabletterna började kicka in.

Så den här sprayen ska jag ta nu i minst två veckor, jag kan ta den upp till fyra veckor. Tabletterna ska jag bara ta tills jag inte behöver längre. Men det är 8 tabletter om dagen. Och så tar jag hostmedicin tre gånger om dagen, samma med Sinova Forte (slemlösande). Och så tar jag vanlig nässpray och lite halstabletter på det. Förlitar mig på läkemedel, yes indeeeeed.
Så nu får vi hoppas att det blir bättre, men mr doctor tyckte inte att jag skulle gå till skolan på resten av veckan så jag ska väl inte göra det. Jag vill inte smitta alla heller, ingen förtjänar tilltäppta bihålor ;)

Vi hörs när vi hörs.


Kommentarer
Postat av: moster Nilla

Skönt att du fått hjälp, skit att ha huvudvärk. Krya nu på dig så att du är pigg när vi åker till varmare breddgrader.

Kram/Moster Nilla

2010-08-31 @ 17:12:26
URL: http://axelsmormor.blogg.se/
Postat av: Veronica

Okej! Bra köp träningskort jag ska vara duktig nu och köra varje tisdag och torsdag (om jag inte jobbar) fram till Tunisienresan. Kanske nån söndag oxå och så ska jag försöka gå lite bättre m promenader igen, trapporna till berget nån gång i veckan i alla fall! =)

2010-09-04 @ 09:50:18
URL: http://veronicalundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0